Viser 1-20 af 25
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 25
1
2

Tag din uddannelse i Oxford

Oxford er en smuk gammel by, fyldt med historie, arkitektur, og en af Englands ældste uddannelsesinstitutioner. I byen finder du både gode skoler, jobmuligheder, også er du kun en time fra London med toget.

Oxford er naturligvis kendt for Oxford University, men det er faktisk også en by du kan genkende fra mange film, som Harry Potter og Brideshead Revisited. Vil du gå i Harry Potter drømmeland? Så er Oxford måske det optimale sted for dig, at studere.

Oxford facts

Oxford ligger en time udenfor London, i det sydøstlige England, og har en befolkning på 165.000 mennesker. Byen er kendt som The city of dreaming spires, et udtryk der hænger sammen med Oxford universitetsbygninger, og den arkitektur der er at finde i hele byen. Oxford Universitet, der formelt hedder University of Oxford, er det næst-ældste universitet i verden og det ældste i den engelsktalende verden.

På University of Oxford finder du en lang række af lærde og forskere fra hele verden, og med et studie i oxford vil du få udvidet din horisont. Studér i Oxford, og du bliver trukket ind i fortiden og ankommer til nutiden med et nyt perspektiv. Her kan du følge i fodsporene på folk som Oscar Wilde , JRR Tolkien og Bill Clinton. Som det gør sig for en by i sit andet årtusind, har Oxford utallige arkitektoniske perler. Studér i Oxford og find ud af hvor hurtigt du rykker dit engelskniveau når du konstant er omgivet af sproget og kulturen.

At bo i Oxford

Du kan som studerende på Oxford University finde private og skoleejet studenterboliger. Oxford er kendt som en dyr by at bo i, og nogle områder og priser er på højde med London. Overvej derfor om du vil bo i et af de mindre attraktive områder som Botley og Cutteslowe, som er meget familievenlige, eller det etniske rige East Oxford.

En anden måde at spare penge på, er ved at dele din lejlighed eller hus med andre. Oxford har rigtig mange delevenlige lejligheder og huse, som passer til studerendes livsstil. Du kan vælge at dele lejlighed, men også værelse, ligesom at toilet og køkken er delt.

At studere i Oxford

University of Oxford er kendt for at være et gammelt og renommeret universitet, med nogle af de bedste akademikere I verden. Udover de mange dygtige undervisere, betyder deres gode ry dog også, at de har masser af ressourcer.

Læringsressourcerne er verdensklasse, og som studerende har du gratis mulighed for at bruge dem alle. Fx findes der mere end 100 forskellige biblioteker på campus, 13 millioner printet eksemplarer og 80.000 online bøger.

Derudover finder du også tusindvis af kunstartikler og arkitektur. Oxford universitet har fire forskellige museer, og tilsammen har de mere end 8,5 millioner objekter liggende. Som studerende har du gratis adgang til alle kollektioner.

Oxford universitet adgangskrav

Hvilke krav du skal overholde, afhænger af hvilken uddannelse og kursus du vælger. Der er specifikke krav til mange af Oxfords kurser, specielt indenfor science er det vigtigt at du tjekker, om der er nogle krav du skal overholde.

Generelt er kravene for danske studerende der ønsker at studere på Oxford Universitet, en dansk studentereksamen (STX, HHX, HTX) eller HF, med et karaktergennemsnit på minimum 11, hvis du har et snit på 12 eller mere har du mulighed for at tage Level A programmer.

Konkurrencen blandt ansøgerne på Oxford er utrolig stor, og ofte ser tutorerne over 20.000 ansøgninger igennem, for at finde plads til omkring 3250 pladser.

Derfor handler din ansøgning ikke kun om dine karakterer, ” Extra-curricular activities” er også relevante, ligesom at en test ofte er en del af ansøgningsprocessen.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Oxford
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9