Data Science

Bliv klar til en datadrevet verden

Data opsamles i en hidtil uset hastighed og skala – og det kræver nye kompetencer. Dataindsigt er det nye sort, og beslutninger bliver taget på baggrund af data på alt fra sundhedspleje og produktdesign til marketing og finansiering. Derfor skal du tage en uddannelse i Data Science.
Viser 1-20 af 48
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 48
1
2
3

Data Science – vær med hvor fremtiden ligger

Ifølge IBM genereres mere end 2,5 quintillion bytes eller data om dagen. Denne data bruges til alt fra at tage beslutninger om design og sundhed, til at forudsige trends og beskytte personlige oplysninger. Som færdiguddannet i Data Science kommer du til at arbejde med at behandle, udforske og udnytte mening med data.

Efterspørgslen efter kandidater i Data Science er vokset mere end ti gange de seneste fem år. Det er altså en karrierevej med nærmest sikre jobmuligheder. Ved at tage en uddannelsen i Data Science lærer du om alt fra datalogi, statistik, maskinlæring og praktiske anvendelser, og du udforsker områder som visualisering og kommunikation i praksis.

Data Science handler i bund og grund om at grave ny viden frem, ved at gå til store datamængder – big data - som en detektiv. Over hele verden indsamles enorme mængder af data, blandt fx markedsundersøgelser, forebyggelse på sundhedsområdet, katastrofeforudsigelser og investeringsanalyser.

Der er en udbredt mangel på fagfolk inden for Data Science, som kan arbejde med alle disse data, så med en uddannelse i Data Science får du kompetencer, som er stærkt efterspurgt på arbejdsmarkedet.

Tag en Data Science uddannelse

På en Data Science uddannelse opnår du omfattende analytiske og tekniske færdigheder, der dækker alle aspekter inden for håndtering og analyse af data. Samtidig opnår du en god forretningsforståelse og evnen til at oversætte komplicerede data analyser for almindelige dødelige.

Du får undervisning i tekniske fag som matematik og statistik, programmering, machine learning, data management og algoritmeudvikling, og som studerende på Data Science kræver det at du har stærke matematiske færdigheder samt interesse i at analysere problemer i erhvervslivet, samfundet eller inden for forskning.

Du kommer til at modtage undervisning i datavisualisering, kommunikation og kritisk refleksion, og du vil opnå indsigt i både natur- og samfundsvidenskabelige metoder. Gennem disse fag sikres det, at du har den rette tværfaglige viden, du har brug for, for at kunne arbejde med data.

Din karriere med en Data Science uddannelse

Med en uddannelse i Data Science i ryggen vil du kunne gå direkte ud på arbejdsmarkedet og finde et job. Data Science giver dig færdigheder og viden, som er både eftertragtet og efterspurgt hos mange forskellige virksomheder, både i private og offentlige sektor, såvel som i Danmark og internationalt.

Du er kvalificeret til at arbejde som data scientist i mange forskellige brancher, og opgaverne kan fx være at udvikle systemer og analyser af salgsstrategier, analyse af sociale medienetværk til marketing, kvantitative analyser for at strømline forretningsprocesser mv.  Jobtitlerne kunne fx være: Data Scientist, Machine Learning Engineer, Business Intelligence analytiker, Data analytiker, Digital analytiker.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9