Vis studentum.dk som: Mobile

Velkommen til ITU – din indgang til den digitale verden

IT-Universitetet i København er ikke bare Danmarks yngste. Det er også det universitet i landet, der uddanner flest inden for IT og som samler flest studerende fra hele verden og med forskellige baggrunde.

Næsten en fjerdedel af de studerende på ITU er fra andre lande, mens der siden åbningen i 1999 er blevet optaget nye studerende med mere end 100 forskellige bacheloruddannelser. Det skaber et mangfoldigt og globalt miljø, hvor du kan læse alt fra business og design til udvikling af software og spil.

Få en IT uddannelse med tæt samspil mellem forskning og erhvervslivet

På ITU finder du et bredt udbud af bachelor- og kandidatuddannelser, der alle har en ting til fælles: Undervisningen veksler mellem:

  • Forelæsninger, hvor du får indsigt i den nyeste forskning på området
  • Praktiske øvelser eller projekter i samarbejde med virksomheder og organisationer. 

Alle uddannelser bygger desuden på en anskuelse af IT som en disciplin, hvor teknologi, humaniora, design og business spiller tæt sammen. Med den uformelle stemning er du også sikret tæt feedback med dine undervisere.

Tag din IT uddannelse på ITU

Læs mere om din IT uddannelse til fremtiden

Find din digitale niche på IT-Universitetet i København

Er du digital nørd med ambitioner om at udvikle fremtidens digitale platforme? På ITU finder du en IT uddannelse, der matcher lige præcis det digitale felt, som du brænder for. Vælg mellem:

  • En Bachelor of Science (BSc) i Global Business Informatics, Digitale medier og design eller Softwareudvikling
  • En Master of Science (MSc) i Digital Innovation & Management, Softwareudvikling, Games eller Digital Design og Kommunikation

Uanset hvilken uddannelse, du vælger, har du chancen for at tegne en knivskarp digital profil via specialiseringer, valgfag, projekter og udvekslingsophold på et af de mange universiteter rundt omkring i verden, ITU samarbejder med.

Vis alle uddannelser fra IT-Universitetet i København

Hvorfor vælge ITU?

34.972kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet

4,5/5* - Fagligt miljø

4.4/5* - Socialt miljø

*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2019

Uddannelser

Kategorier

Design

   Grafisk Design

IT-uddannelser

   Programmering og softwareudvikling

Kommunikation og medier

Ledelse og organisation

   Innovation og entreprenørskab

Kontakt

IT-Universitetet i København

Rued Langgaards Vej 7
2300 København S

 Vis telefonnummer
www.itu.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,7

Baseret på 3 evalueringer

Rasmus
(5)
Jeg har været meget glad for at gå på ITU, både på min bachelor og nu på min kandidat. De fag der er fastlagt på uddannelsen er relevante, og der er et rimelig godt udbud af valgfag selvom universitetet ikke er særlig stort. Uddannelsen indeholder en god blanding af tekniske tunge fag og lidt mere bløde fag, der giver en god balance og gode kom...
Vis alt
Ulrik
(4)
+ ITU giver mulighed for at arbejde med nogle af de førende forskere inden for spil og AI. Undervisningen er relevant og interessant. Den praktiske tilgang gør det nemt at målrette sin faglige profil som man vil. - Informationsniveauet i nogle af kurserne kunne være bedre. WiFi er altid meget ustabilt. Dyr/kedelig kantine.
Kristine
(5)
Som ny studerende på ITU er jeg allerede meget tilfreds med mit valg af kandidat! Undervisning, studiemiljø, vejledning og faciliteter er i top. Og så er jeg fan af man selv kan vælge at samarbejde med erhvervslivet og tone sin uddannelse efter interesse!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 3 evalueringer
Åbent hus
juli 2020
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9