Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Kandidatuddannelse og masteruddannelse

MSc in Marketing Strategy and Data Analytics

Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
september 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
september 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

september 2024

  • Holdundervisning
  • Paris

januar 2025

  • Holdundervisning
  • Paris

Om uddannelsen

MSc in Marketing Strategy and Data Analytics

Master of Science i ledelse er et diplom designet til unge nyuddannede, der søger specialisering, eller fagfolk, der ønsker at øge deres færdigheder inden for et bestemt område.

MSc i Marketingstrategi og Dataanalyse er designet til at give studerende de praktiske færdigheder til at analysere forbrugerdata for at træffe vellykkede marketingbeslutninger.

Med en stigende mængde forbrugerinformation til rådighed er evnen til at analysere og fortolke data en stadig vigtigere færdighed.

Nyuddannede vil forstå, hvordan de kan forudsige og påvirke forretningsbeslutninger ved hjælp af indsigt fra modellering, analyseteknikker og forbrugerinformation.

OBS! Hvis du overvejer at tage en hel kandidatuddannelse i udlandet, bør du være opmærksom på, at uddannelsessystemer udenfor Danmark er opbygget på en anden måde. Det er eksempelvis normalt at arbejde nogle år efter sin bacheloruddannelse og først vende tilbage for at tage sin kandidatuddannelse senere hen. Det betyder, at når man tager en kandidatuddannelse i udlandet, så vil ens medstuderende ofte være erhvervsaktive. Derfor kan undervisningstimerne potentielt ligge om aftenen, så man kan tage en kandidatuddannelse samtidig med, at man arbejder.

Pris

Prisen er mellem €13 575 og €17 075

Paris School of Business (PSB)
59 Rue Nationale
75013

Paris School of Business er en af de bedste private business schools i Frankrig, og så ligger den midt i byernes by: Paris. Her er du tæt på alting på deres nye flotte campus i det 13. arrondissement, tæt på Chinatown...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret