Vis studentum.dk som: Mobile

Om os

Uddannelse på en helt ny måde!

På Vestegnen HF & VUC er samarbejde, fællesskab, faglighed og digitale muligheder nøgleord for at kunne tilbyde dig uddannelse på en helt ny måde. Hos os får du en stærkt engageret og varieret undervisning, så alle kan være med hele vejen. Fx anvender vi Virtuel Reality (VR) til at besøge verdens brændpunkter, forstå kroppens anatomi og som ekstra hjælp til eksamenstræningen. Vi møder dig som den, du er, og giver dig mulighed for faglig og personlig udvikling i et trygt læringsmiljø, hvor vi hjælper og respekterer hinanden.

Vi er et moderne uddannelsescenter for unge og voksne der gerne vil videre. Vi glæder os også til at byde dig velkommen. 

Dine uddannelsesmuligheder:

 • HF som enkeltfag 
 •  9.-10. klasse (AVU) for voksne 
 • 1-årig HF professionsfagpakke 
 • 3-årig HFx
 • 2-årig HF
 • 3-årig HF for ordblinde

Vores holdundervisning foregår på vores adresser i Albertslund eller Rødovre. Undervisningen ligger altid mellem kl. 8.15-15.30. 

Tager du fag på e-learning bestemmer du selv, hvor du vil læse fra – og hvornår. Eksamen er dog på vores fysiske adresser. Du kan også vælge at kombinere e-learning med fag med holdundervisning på skolen. 

Mulighederne hos os er mange! Det vigtigste er, at du, sammen med vores dygtige studievejledere, får sammensat en uddannelse så den passer til dit liv uanset om du har job, familie og/eller fritidsinteresser ved siden af.

HF som enkeltfag – tag ét eller flere fag samtidig

HF som enkeltfag giver dig mulighed for at tage det ene fag du måske mangler, for at kunne læse videre, men det giver dig også mulighed for at tage flere fag samtidig. Der er også den mulighed, at du kan tage en fuld HF som enkeltfag over fx 3 år. 

Du kan tage HF enkeltfag som:

 • Holdundervisning på skolen, hvor du mødes med de andre på holdet i fysiske undervisningslokaler i Albertslund eller Rødovre. Disse hold starter i januar og august
 • E-learning, hvor du følger undervisningen hjemmefra og når det passer dig. Enkelte fag har 2-3 kursusdage med fysisk fremmøde på skolen. Eksamen er altid fysisk. Du kan starte på e-learning med det samme
 • Blended learning (e-learning kombineret med holdundervisning på skolen)

Du kan også vælge at tage et fag som e-learning, et andet fag som holdundervisning på skolen og et tredje fag som blended learning. Du vælger det, der passer bedst ind i dit liv.

Læs mere på vucv.dk/hfe


9.-10. klasse (AVU) for voksne

Almen voksenuddannelse (AVU) er undervisning særligt målrettet voksne over 25 år. Uddannelsen er for dig, der gerne vil videre på en erhvervsuddannelse, vil på HF eller tættere på job, men som mangler folkeskolens afgangsprøve eller fag på 9. eller 10. klasses niveau. Uddannelsen er også for dig, der vil blive bedre til at læse, skrive, tale, forstå og indgå i samtaler med andre.

Du kan tage fag på AVU som:

 • Holdundervisning på skolen, hvor du mødes med de andre på holdet i fysiske undervisningslokaler i Albertslund eller Rødovre. Disse hold starter i januar og august
 • E-learning, hvor du følger undervisningen hjemmefra og når det passer dig. Eksamen er altid fysisk. Du kan starte på e-learning med det samme

Du kan også vælge at tage et fag som e-learning og et andet fag som holdundervisning på skolen. Du vælger det, der passer bedst ind i dit liv.

Læs mere på vucv.dk/avu

1-årig HF professionsfagpakke 

En HF professionsrettet fagpakke er en 1-årig genvej for dig, der ønsker at komme hurtigt videre i uddannelse som pædagog, sygeplejerske, socialrådgiver, bioanalytiker eller ergoterapeut uden først at skulle gennemføre en fuld HF. Vi har målrettet en pakke af fag, som giver direkte adgang til din drømmeuddannelse. Pakken er tilrettelagt med dansk og engelsk som fællesfag plus to-tre valgfag.

Du kan tage fag en 1-årig HF professionsfagpakke som:

 • Holdundervisning på skolen, hvor du mødes med de andre på holdet i fysiske undervisningslokaler i Albertslund eller Rødovre. Disse hold starter i januar og august
 • E-learning, hvor du følger undervisningen hjemmefra og når det passer dig. Eksamen er altid fysisk. Du kan starte på e-learning med det samme

Du vælger det, der passer bedst ind i dit liv.

Læs mere på vucv.dk/fagpakker

3-årig HFx Faglighed og tryghed

HFx giver dig mulighed for at læse hf-enkeltfag i et trygt, fleksibelt og modent studiemiljø på en moderne skole med højt til loftet i både fysisk og menneskelig forstand.

HF-X er for dig, som:

 • Er fagligt parat til uddannelse og trives bedst med x-tra tid
 • Ønsker at gennemføre en uddannelse med x-tra støtte fra dine lærere
 • Ønsker at gå i en klasse, hvor der er x-tra fokus på social trivsel
 • Måske har et afbrudt uddannelsesforløb bag dig på grund af angst, depression eller af andre grunde er psykisk sårbar og vil lære at mestre en hverdag under uddannelse.

Undervisningen foregår på VUCV i Rødovre, Kirstine Pedersens Vej 2, 2610 Rødovre eller i Albertslund, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund.

Der er studiestart midt august.

Læs mere på vucv.dk/hfx

2-årig HF

Den 2-årige er for dig der kommer direkte fra 9. eller 10. klasse eller som har prøvet noget andet efter folkeskolen fx en anden ungdomsuddannelse, og som nu ønsker at tage en gymnasial ungdomsuddannelse, der giver dig adgang til en videregående uddannelse.

Undervisningen er gratis og er SU-berettiget.

Når du er begyndt på HF, skal du i løbet af dit første år vælge en fagpakke, som vi præge dit andet år. Vælg mellem disse fagpakker:

 • HF-teknologi og planlægning
 • HF-sundhed og natur
 • HF-menneske og pædagogik
 • HF-samfund og rådgivning

Undervisningen starter til august og foregår på vores skole i Albertslund.

Læs mere på vucv.dk/hf2

3-årig HF for ordblinde – skræddersyet uddannelse

HF for ordblinde er en 3-årig, gratis HF-uddannelse. Uddannelsen er målrettet ordblindes særlige behov og giver adgang til videre uddannelse.

Vi var de første i Danmark, der tilbød en særlig HF for ordblinde og har nu arbejdet med uddannelsen i næsten 20 år. Vi har derfor masser af erfaring og et gennemarbejdet tilbud. Vi ved, hvad der virker, og hvad vi har med at gøre. Vi forstår, hvordan man tackler de mange og ofte komplekse udfordringer, man har som ung ordblind elev.

Undervisningen starter til august og foregår på vores skole i Albertslund. De obligatoriske fag foregår i en klasse sammen med andre ordblinde og hvor undervisningen er særligt tilrettelagt for ordblinde. Valgfag foregår sammen med de øvrige HF-elever på skolen.

Læs mere på vucv.dk/hfo

Har du spørgsmål?

Kontakt Vestegnen HF & VUC for at høre mere om dine muligheder! Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette uddannelse. 

Læs mere på vucv.dk


Vis alle uddannelser fra Vestegnen HF & VUC

Uddannelser

HF og VUC
HF fagpakker Sted Gennemsnit
Bioanalytiker - HF fagpakke Flere byer (2)
Ergoterapeut - HF fagpakke Flere byer (3)
Pædagog - HF fagpakke Flere byer (3)
Socialrådgiver - HF fagpakke Flere byer (3)
Sygeplejerske - HF fagpakke Flere byer (3)
Kommunikation og medier
TV, Radio & Film
Mediefag C enkeltfag Flere byer (3)
Kreative uddannelser
Teater og skuespil
Drama C enkeltfag Fjernundervisning
Naturvidenskab
Fysik
Fysik B enkeltfag Flere byer (2)
Kemi
Kemi B enkeltfag Flere byer (2)
Kemi C enkeltfag Flere byer (3)
Matematik
Matematik B-A enkeltfag Flere byer (2)
Matematik C enkeltfag Flere byer (3)
Matematik C-B enkeltfag Flere byer (3)
Psykologi og terapi
Psykologi C enkeltfag Flere byer (3)
Sport og idræt
Idræt 0-B enkeltfag Fjernundervisning
Sprog og litteraturvidenskab
Arabisk
Arabisk B enkeltfag Fjernundervisning
Dansk
Dansk A enkeltfag Flere byer (3)
DSA A enkeltfag Albertslund
Engelsk
Engelsk B enkeltfag Flere byer (3)
Fransk
Fransk B enkeltfag Fjernundervisning
Spansk
Spansk B enkeltfag Fjernundervisning
Tyrkisk
Tyrkisk B enkeltfag Fjernundervisning

Vis alle

Kontakt mig

Kom I kontakt med Vestegnen HF & VUC
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Vestegnen HF & VUC

Kirstine Pedersens Vej 2
2610 Rødovre

 Vis telefonnummer
vucv.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Vestegnen HF & VUC

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Vestegnen HF & VUC endnu. Bliv den første!

Åbent hus
august 2022
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Det siger andre om skolen
Nichlas Sørensen, Studerer på HF...

"Jeg følger godt med og får ros af lærerne og de siger, at jeg har udviklet mig rigtig meget af at være her. Jeg føler også selv, at jeg har udviklet mig meget personligt, skriftligt og mundtligt samt socialt."

Læs mere
Karzan, læser engelsk og matemat...

”Det vigtigste for mig er at blive klogere hele tiden.”

Læs mere
Brian Cruys Rubæk-Andersen, HF s...

"Brian har taget sin 9. og 10. klasse på Vestegen HF & VUC og er nu i gang med en HF samme sted."

Læs mere
Mohamad Nour Abo Jamil

Mohamad går aldrig på kompromis med sin drøm

Læs mere