Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

HF og VUC

Arabisk B-A

Vestegnen HF & VUC, i Rødovre (+2 lokationer)
Længde
Varierende længde
Pris
1.400 DKK inkl. moms
Næste startdato
Løbende opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Varierende længde
Pris
1.400 DKK inkl. moms
Næste startdato
Løbende opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Arabisk B-A

I Arabisk B-A får du mulighed for at bliver endnu bedre til standard arabisk. Det er dog ikke kun sproget som du bliver klogere på. Du vil også skulle arbejde med forskellige historiske, samfundsmæssige og kulturelle emner som f.eks. arabiske medier, den arabiske ungdom og den algeriske revolution. Det er vigtigt at påpege at du både skal tale standard arabisk og dansk samt skrive arabisk i WORD eller et lign. skriveprogram. Så med dette fag vil du opnå flere forskellige relevante kompetencer som du kan tage med dig.

Hvad kan du bruge faget til?

Arabisk A giver adgang til nogle uddannelser på Københavns Universitet, hvor en god sprogforståelse og interkulturel kompetence er et krav. Du kan også søge ind på Sprogofficeruddannelsen og have lidt sprog med i bagagen.

Hvad lærer du?

Du lærer at læse og skrive arabisk indenfor kendte emner som f.eks. besættelsen af Algeriet eller klimakrisen i den arabiske verden. Der er en del gloseindlæring i arabisk a, men det er kombineret med levende tekster om medier, historie, danske podcast om danskere i den arabiske verden. Du lærer kun moderne standardarabisk.

Hvordan afvikles faget?

Blended learning: Ved blended learning kombinerer du e-learning med holdundervisning på skolen. Det betyder, at du tager størstedelen af dit studie online, men samtidig har du holdundervisning i Albertslund eller Rødovre ca. én gang om måneden. De faglige materialer du skal arbejde med er online, du afleverer opgaver online, og du får feedback fra dine lærere online. Men holdundervisningen giver dig en yderligere mulighed for, at også få trænet faget, få feed back samt skabe et socialt fællesskab på holdet.

E-learning: Arabisk B-A som e-learning foregår online via læringsplatformen Canvas. Her finder du de faglige materialer du skal arbejde med. Du afleverer dine opgaver i Canvas, og du får vejledning og feedback fra din lærer online. Som e-learningkursist får oplever du stor frihed og fleksibilitet i din hverdag

Startdato

1 tilgængelig startdato

Løbende opstart

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

SU og fjernundervisning

Du kan søge om SU for faget.

Ansøgning og adgangskrav

Du kan blive optaget et år efter, at du har afsluttet folkeskolens 9. eller 10. klasse.

Eksamen og diplom

Den skriftlige eksamen varer 5 timer og det er ukendt materiale. Den mundtlige eksamen varer 30 min. på arabisk og lidt på dansk med udgangspunkt i kendte tekster.

Pris

Prisen for kurset er 1400 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Arabisk B-A
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Vestegnen HF & VUC
Kirstine Pedersens Vej 2
2610 Rødovre

Uddannelse på en helt ny måde!

På Vestegnen HF & VUC er samarbejde, fællesskab, faglighed og digitale muligheder nøgleord for at kunne tilbyde dig uddannelse på en helt ny måde. Hos os får du en stærkt engageret og varieret undervisning, så alle kan være med hele...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet