Udveksling og High School

English Language

Længde
3 år
Pris
2.737,50 EUR inkl. moms
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Pris
2.737,50 EUR inkl. moms
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Cagliaria

Om uddannelsen

English Language

Kurset tager højde for den sociale funktion af det engelske sprog og betragter det også som en international metode til akademisk kommunikation i en historisk, politisk, juridisk, økonomisk og sociologisk kontekst. Det har derfor til formål at uddybe kendskabet til og konsolidere de fire grundlæggende sproglige færdigheder, både hvad angår forståelse (LÆSNING og LYTNING) og produktion (TALE og SKRIVNING), med særlig opmærksomhed på forståelsen af specifikke tekster. Kurset er opdelt i to undervisningsmoduler:

  1. Generel engelsk: sigter mod at uddybe de fonologiske, morfologiske, grammatiske og syntaktiske aspekter af det engelske sprog, fremme tilegnelsen af generelle lærings- og forståelsesfærdigheder, udvide ordforrådet og forbedre elevernes kommunikationsfærdigheder (Niveau B2);
  2. Specifik engelsk: sigter mod at analysere specialiserede tekster relateret til de leksikalske, syntaktiske, tekstuelle, diskursive og retoriske træk ved sproget i politik og institutioner i engelsktalende lande (Niveau B2).

Hvad kan jeg læse på University of Cagliari?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om English Language
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
University of Cagliari 
Via Università, 40
09124 Cagliaria

University of Cagliari

Universitetet i Cagliari (UNICA) er en italiensk offentlig institution med en historie, der går tilbage til 1606. Det ligger i Cagliari og er kendt for sin høje rangering blandt italienske universiteter. Med mere end 29.000 studerende anses UNICA for at...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret