Udveksling og High School

Bioinformatics

Længde
3 år
Pris
2.737,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Pris
2.737,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Cagliaria

Om uddannelsen

Bioinformatics

Kurset har til formål at give de studerende en god viden til analysen af menneskelig DNA-variation, cellulær transkriptom og tredimensionelle proteinstrukturer. I detaljer:

Modulet om menneskelig genomvariabilitet sigter mod at analysere og identificere selektionstryk på det menneskelige genom. Især ved kursets afslutning vil de studerende være i stand til at bruge software til genomdataanalyse, korrekt fortolke resultater og planlægge genetiske studier på en hensigtsmæssig måde. Desuden vil de studerende, med udgangspunkt i kendskabet til molekylær evolution, blive trænet i studiet af fylogenetisk inferens og kunne rekonstruere fylogenetiske træer baseret på flere molekylære markører.

Modulet om transkriptomik har til formål at introducere de studerende til analysen af det cellulære transkriptom ved at præsentere de vigtigste laboratorie- og bioinformatiske teknikker, der anvendes til at studere det komplette sæt af RNA-transkripter, som produceres af genomet og dets variation under specifikke omstændigheder. De færdigheder, der erhverves under kurset, vil blive anvendt til analysen af genekspression i offentlige transkriptomdata og studiet af deres differentielle modulations i forhold til en interessebetingelse.

University of Cagliari

Universitetet i Cagliari (UNICA) er en italiensk offentlig institution med en historie, der går tilbage til 1606. Det ligger i Cagliari og er kendt for sin høje rangering blandt italienske universiteter. Med mere end 29.000 studerende anses UNICA for at være et stort universitet, der byder internationale ansøgere velkommen. Det har et fakultet med 2.900 lærere og professorer og tilbyder internationale udvekslingsprogrammer for studerende gennem sit netværk af partnerinstitutioner og virksomheder. 

Hvad kan jeg læse på University of Cagliari?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bioinformatics
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
University of Cagliari 
Via Università, 40
09124 Cagliaria

University of Cagliari

Universitetet i Cagliari (UNICA) er en italiensk offentlig institution med en historie, der går tilbage til 1606. Det ligger i Cagliari og er kendt for sin høje rangering blandt italienske universiteter. Med mere end 29.000 studerende anses UNICA for at...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret