Udveksling og High School

Medicine and Surgery

Længde
3 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

 • Holdundervisning
 • Cancún

Fall

 • Holdundervisning
 • Cancún

Om uddannelsen

Medicine and Surgery

Studiet af Medicine & Surgery ved Anáhuac Cancun University tilbyder en række overbevisende fordele:

 1. Global sundhedsfokus: Den unikke lægeuddannelse på Anáhuac Cancun University integrerer global sundhed i alle seks år og forbereder dig til at være en proaktiv leder inden for medicin. Dette sikrer, at du får en omfattende forståelse for globale sundhedsudfordringer og bliver rustet til at arbejde i forskellige medicinske miljøer over hele verden.

 2. Forberedelse til USMLE®-eksamen: Programmet er designet til at forberede dig til USMLE®-eksamenen, som er afgørende for at opfylde kravene til ansøgning om opholdstilladelse i USA. Ved at fokusere på den amerikanske licensproces sikrer Anáhuac Cancun University, at du er godt forberedt til at forfølge en medicinsk karriere i USA.

 3. Etik, humanisme og faglig integritet: Uddannelsen er baseret på værdier som etik, humanisme og faglig integritet. Gennem din karriere vil du udvikle moralske færdigheder og værdier, der former dig til en bemærkelsesværdig professionel inden for medicin. Dette sætter dig i stand til at levere omsorgsfuld og etisk korrekt behandling til dine patienter.

 4. Kliniske praktikophold: Som studerende på Anáhuac Cancun University får du mulighed for at gennemføre dine kliniske praktikophold på flere sundhedsfaciliteter i Mexico, USA og endda Europa. Dette giver dig en bred vifte af kliniske erfaringer og muligheden for at lære fra forskellige medicinske systemer og praksis.

 5. Internationalt læringsmiljø: Du vil blive en del af et internationalt læringsmiljø med studerende fra forskellige kulturer og baggrunde. Dette giver dig mulighed for at udveksle viden, perspektiver og erfaringer med dine medstuderende og beriger din uddannelsesmæssige oplevelse.

Studiet af Medicine & Surgery ved Anáhuac Cancun University giver dig ikke kun de nødvendige færdigheder og viden til at praktisere medicin på globalt plan, men det forbereder dig også til at være en moralsk bevidst og professionelt dygtig læge, der kan gøre en positiv forskel i samfundet.

Universidad Anáhuac Cancun

Universidad Anáhuac Cancun er det tredjehøjest rangerede universitet i Mexico og et ideelt valg til bachelor- og kandidatstudier og et akademisk fællesskab, der ubarmhjertigt forfølger sandheden og det gode. Anáhuac Cancun University blev grundlagt i 1964 og voksede hurtigt til at blive et af Mexicos førende private universiteter med 8 campusser over hele landet. Universitetet ligger i den sydlige del af Cancun, kun få minutter fra Det Caribiske Hav. Faktisk betyder »Anáhuac« »tæt på vandet«. Universidad Anáhuac Cancun er en videregående uddannelsesinstitution, der er engageret i holistisk uddannelse af mennesker, som vil udøve deres lederskab og dermed bidrage til social og kulturel forandring. Universitetet er en del af Anáhuacs netværk af universiteter.

Hvad kan jeg læse på Universidad Anáhuac Cancun?

 • Study abroad (semesterophold)
 • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Medicine and Surgery
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Universidad Anáhuac Cancun
Blvd. Luis Donaldo Colosio Km 13.5 M 2 Zona 8 SM 299, Carr. Cancún - Tulum
77565 Cancún

Universidad Anáhuac Cancun

Universidad Anáhuac Cancun er det tredjehøjest rangerede universitet i Mexico og et ideelt valg til bachelor- og kandidatstudier og et akademisk fællesskab, der ubarmhjertigt forfølger sandheden og det gode. Anáhuac Cancun University blev grundlagt i 1964 og voksede hurtigt til...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret