Udveksling og High School

Bachelor of Medicine and Bachelor of Surgery

Universiti Kuala Lumpur, i Kuala Lumpur
Længde
5 år
Pris
3.312,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
5 år
Pris
3.312,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Kuala Lumpur

Om uddannelsen

Bachelor of Medicine and Bachelor of Surgery

MBBS UniKL-programmet er et femårigt program, der udføres på UniKL RCMP-campus i Ipoh, Perak. Det undervises af fuldtidsakademisk personale, der bringer års erfaring med inden for medicin. De suppleres af erfarne klinikere og specialister fra Hospital Raja Permaisuri Bainun, Ipoh, og andre hospitaler i Perak, der ligeså entusiastisk deler deres omfattende viden og erfaring med studerende.

Et særligt aspekt af MBBS UniKL-programmet er dets unikke læseplan, der er modelleret efter University of Sheffield UK's MBChB-medicinprogram samt MBBS-programmet på Universiti Malaya.

UniKL RCMP anvender den integrerede undervisningsmetode til at producere kvalificerede medicinstuderende, der er i stand til at stille effektive diagnoser til bedre behandling af patienter. Studerende lærer i sammenhæng med medicinske problemer, samtidig med at de integrerer alle relaterede videnskaber med klinisk læring som grundlag.

Efter gennemførelse af MBBS UniKL-programmet vil dimittenderne blive udstationeret til offentlige hospitaler til deres indledende træning som læger i turnus.

Undiknas University

Udayana University (UNUD) er Balis ældste og mest prestigefyldte offentlige universitet. UNUD blev grundlagt i 1962 som en kulturel tænketank og har stærke forbindelser til lokale og internationale institutioner. Universitetet har i alt 13 fakulteter. UNUD gennemfører også innovative forskningsprojekter inden for bioteknologi, medicin og samfundsvidenskab og spiller en nøglerolle i udviklingen af bæredygtige udviklingsløsninger for regionen. Internationale studerende kan deltage i Bali International Program on Asian Studies (BIPAS) i 1-2 semestre. BIPAS er det eneste virkelig internationale program på UNUD med 10-15 nationaliteter, der studerer pr. semester.

Hvad kan jeg læse på Undiknas University?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bachelor of Medicine and Bachelor of Surgery
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Universiti Kuala Lumpur
1016, Jln Sultan Ismail, Bandar Wawasan
50250 Kuala Lumpur

Universiti Kuala Lumpur

Universiti Kuala Lumpur (UniKL) er Malaysias største teknologiske universitet, som ligger i hjertet af Malaysias hovedstad og handelsdistrikt. Universitetets mål er at udstyre sine kandidater med de færdigheder, den viden og de holdninger, der er nødvendige for at bidrage til...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret