Udveksling og High School

Internatinoal Hotel Management

Længde
3 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

 • Holdundervisning
 • Cancún

Fall

 • Holdundervisning
 • Cancún

Om uddannelsen

Internatinoal Hotel Management

Studiet af International Hotel Management på Anahuac Cancun University tilbyder flere overbevisende grunde:

 1. Internationalt miljø: Anahuac Cancun University er en smeltedigel af kulturer, med studerende fra over 30 forskellige lande. Denne mangfoldige atmosfære beriger din læringsoplevelse og forbereder dig til en global karriere inden for hotelbranchen.

 2. Verdensklasse undervisere: Du vil blive undervist af internationale professorer, anerkendte forelæsere og branchefolk, der bringer reel ekspertise til klasseværelset. Deres indsigter og vejledning vil hjælpe dig med at udvikle en omfattende forståelse for hotelledelse.

 3. Dobbelt grad: Ved afslutningen af ​​programmet modtager du en dobbelt grad - en fra Anahuac University og en anden fra Le Cordon Bleu de Paris, en prestigefyldt europæisk institution kendt for sin fremragende inden for kulinariske kunst og hoteluddannelse. Denne dobbelte grad forbedrer dine legitimationsoplysninger og åbner døre til globale karrieremuligheder.

 4. Fremragende beliggenhed: Beliggende i Cancun, det førende turist- og hotelmål i Latinamerika, tilbyder Anahuac Cancun University enestående muligheder for praktikophold og praktisk erfaring. Du vil have adgang til førsteklasses hoteller, feriesteder og turismevirksomheder, der giver dig mulighed for at få værdifulde indsigter og praktiske færdigheder direkte fra branchens ledere.

 5. Prisbelønnet destination: Cancun blev anerkendt som Bedste Stranddestination, Bedste Forretningsrejsedestination og Bedste Besøgs- og Kongreskontor af World Travel Awards i 2018. Denne anerkendelse understreger byens prominens i turistbranchen og gør den til et ideelt sted for praktikophold og netværksmuligheder.

 6. Forretningsvenligt miljø: Forbes Magazine har udnævnt Cancun som "Bedste by i Mexico for forretningsvirksomhed" på grund af dens fremragende luftforbindelse, førsteklasses hotelinfrastruktur og mangfoldige kulinariske scene. Som studerende i Cancun vil du drage fordel af dette blomstrende forretningsmiljø og få indblik i hotelbranchens indre arbejde.

 7. Adgang til Cozumel: Som den mest besøgte krydstogtskibshavn i verden tilbyder Cozumel yderligere muligheder for praktikophold, kulturelle udvekslinger og praktisk læring. Ved at være tæt på Cozumel kan du berige din uddannelse og udvide dit netværk inden for turistsektoren.

Universidad Anáhuac Cancun

Universidad Anáhuac Cancun er det tredjehøjest rangerede universitet i Mexico og et ideelt valg til bachelor- og kandidatstudier og et akademisk fællesskab, der ubarmhjertigt forfølger sandheden og det gode. Anáhuac Cancun University blev grundlagt i 1964 og voksede hurtigt til at blive et af Mexicos førende private universiteter med 8 campusser over hele landet. Universitetet ligger i den sydlige del af Cancun, kun få minutter fra Det Caribiske Hav. Faktisk betyder »Anáhuac« »tæt på vandet«. Universidad Anáhuac Cancun er en videregående uddannelsesinstitution, der er engageret i holistisk uddannelse af mennesker, som vil udøve deres lederskab og dermed bidrage til social og kulturel forandring. Universitetet er en del af Anáhuacs netværk af universiteter.

Hvad kan jeg læse på Universidad Anáhuac Cancun?

 • Study abroad (semesterophold)
 • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Internatinoal Hotel Management
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Universidad Anáhuac Cancun
Blvd. Luis Donaldo Colosio Km 13.5 M 2 Zona 8 SM 299, Carr. Cancún - Tulum
77565 Cancún

Universidad Anáhuac Cancun

Universidad Anáhuac Cancun er det tredjehøjest rangerede universitet i Mexico og et ideelt valg til bachelor- og kandidatstudier og et akademisk fællesskab, der ubarmhjertigt forfølger sandheden og det gode. Anáhuac Cancun University blev grundlagt i 1964 og voksede hurtigt til...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret