Udveksling og High School

Gastronomy

Længde
3 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

  • Holdundervisning
  • Cancún

Fall

  • Holdundervisning
  • Cancún

Om uddannelsen

Gastronomy

Gastronomiuddannelsen udgør en person med en solid professionel, intellektuel, menneskelig og social uddannelse, der søger sandheden og det gode; desuden er det en person, der stræber efter at udøve sit lederskab for at transformere samfundet og kulturen. En person, der skaber, leder, administrerer og organiserer innovative projekter inden for gastronomifeltet med strategiske, kreative og etiske tilgange.

Universidad Anáhuac Cancun

Universidad Anáhuac Cancun er det tredjehøjest rangerede universitet i Mexico og et ideelt valg til bachelor- og kandidatstudier og et akademisk fællesskab, der ubarmhjertigt forfølger sandheden og det gode. Anáhuac Cancun University blev grundlagt i 1964 og voksede hurtigt til at blive et af Mexicos førende private universiteter med 8 campusser over hele landet. Universitetet ligger i den sydlige del af Cancun, kun få minutter fra Det Caribiske Hav. Faktisk betyder »Anáhuac« »tæt på vandet«. Universidad Anáhuac Cancun er en videregående uddannelsesinstitution, der er engageret i holistisk uddannelse af mennesker, som vil udøve deres lederskab og dermed bidrage til social og kulturel forandring. Universitetet er en del af Anáhuacs netværk af universiteter.

Hvad kan jeg læse på Universidad Anáhuac Cancun?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Gastronomy
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Universidad Anáhuac Cancun
Blvd. Luis Donaldo Colosio Km 13.5 M 2 Zona 8 SM 299, Carr. Cancún - Tulum
77565 Cancún

Universidad Anáhuac Cancun

Universidad Anáhuac Cancun er det tredjehøjest rangerede universitet i Mexico og et ideelt valg til bachelor- og kandidatstudier og et akademisk fællesskab, der ubarmhjertigt forfølger sandheden og det gode. Anáhuac Cancun University blev grundlagt i 1964 og voksede hurtigt til...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret