Udveksling og High School

Information Technology

Siam University, i Bangkok
Længde
4 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
4 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Bangkok

Om uddannelsen

Information Technology

Siam University's Bachelor of Science in Information Technology tilbyder et omfattende fundament i teorien og den praktiske anvendelse af computingteknologier. Dette fremtidsorienterede program udstyrer studerende med færdighederne til at designe, udvikle, implementere og administrere avancerede informationssystemer på tværs af forskellige industrier.

Den velafrundede læseplan dækker væsentlige områder som computerprogrammering, databaseadministration, netværk, cybersikkerhed og nye områder som datalogi, maskinlæring og Internet of Things. Gennem praktiske projekter og erfaringsbaserede læringsmuligheder opnår studerende erfaring med at tackle komplekse IT-udfordringer i den virkelige verden.

Ud over de centrale IT-kurser lægger programmet vægt på professionel udvikling gennem kurser i forretningsprocesser, projektledelse, IT-lovgivning og etik, hvilket sikrer, at kandidater er forberedt på at navigere i de mange facetterede krav i den moderne teknologiske verden. Valgfag giver mulighed for specialisering inden for områder som webudvikling, cloud computing, dataanalyse og mere.

Med fokus på udvikling af problemløsningsevner, kritisk tænkning og teknisk ekspertise, fremmer Siam's IT-program velafrundede fagfolk, der er klar til at drive innovation og teknologiske fremskridt på tværs af sektorer. Kandidater bliver højt kvalificerede IT-professionelle, parate til succes i en stadig mere digital verden.

Siam University

Siam University (SU) er Thailands femtestørste private universitet og har flere udvekslingsaftaler på verdensplan. Det er en populær udvekslingsdestination for internationale studerende, og 400 internationale studerende deltager hvert år i Siam Universitys internationale programmer. 

Hvad kan jeg læse på Siam University?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår
  • Bacheloruddannelse
  • Kandidatuddannelse

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Information Technology
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Siam University
38 Phet Kasem Rd, Bang Wa, Phasi Charoen
10160 Phasi Charoen

Siam University

Siam University (SU) er Thailands femtestørste private universitet og har flere udvekslingsaftaler på verdensplan. Det er en populær udvekslingsdestination for internationale studerende, og 400 internationale studerende deltager hvert år i Siam Universitys internationale programmer.  Study abroad (semesterophold) Sabbatår Bacheloruddannelse Kandidatuddannelse...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret