Vis studentum.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

HF Enkeltfag - Matematik C, B og A

KVUC
Variere afhængigt af niveau
550 kr.
SU-godkendt
Heltid/deltid
HF og VUC
København

Video

Louise er bare ét fag fra at afslutte en fuld HF som Flex-studerende ved KVUC. Her fik hun selvtilliden tilbage efter i årevis at have kæmpet med angst og depression. Nu drømmer hun om at læse videre.

   

Om uddannelsen

Læs Matematik på C, B og A niveau som HF Enkeltfag på KVUC

I Matematik kommer du til at arbejde med mange forskellige matematiske begreber, og du lærer at beskrive og løse matematiske problemstillinger.

Læs Matematik på C-niveau, B-niveau eller A-niveau på KVUC i centrum af København

På KVUC kan du udvikle dine faglige kompetencer med Matematik på C, B og A niveau som HF Enkeltfag.

Hvad lærer jeg i Matematik C?

I Matematik C kommer du til at arbejde med mange forskellige matematiske begreber, og du lærer at beskrive og løse matematiske problemstillinger. 

På faget kommer du til at lære om både funktioner og matematiske modeller, og du kommer til at arbejde med sandsynlighed og statistik. Du kommer også til at arbejde med procent- og rentesregning og beregninger af lån og opsparing. Derudover lærer du om geometri, og vi gør også løbende nedslag i matematikhistorien og ser på matematikkens udvikling. 

På Matematik C bruger vi i en stor del af undervisningen CAS-værktøjet 'TI Nspire', der er et matematikværktøj til computer.

Hvad lærer jeg i Matematik B?

I Matematik B kommer du til at arbejde med mange forskellige matematiske begreber, og du lærer at beskrive og løse matematiske problemstillinger. 

I faget lærer du både om funktioner, regression og differentialregning, og du kommer også til at arbejde med sandsynlighed, statistik, statistiske modeller og stikprøver. Du får derudover viden om analytisk geometri, og vi gør også løbende nedslag i matematikhistorien og ser på matematikkens udvikling. 

På Matematik B bruger vi i en stor del af undervisningen CAS-værktøjet 'TI Nspire', der er et matematikværktøj til computer.

Hvad lærer jeg på Matematik A?

I Matematik A kommer du til at arbejde med mange forskellige matematiske begreber, og du lærer at beskrive og løse matematiske problemstillinger. 

På faget lærer du om statistik og statistiske metoder, og du kommer også til at arbejde med differential- og integralregning og differentialligninger. Derudover kommer du til at beskæftige dig med både avancerede funktioner og vektorfunktioner, og du kommer til at få viden om historisk matematik.

På Matematik B bruger vi i en stor del af undervisningen CAS-værktøjet 'TI Nspire', der er et matematikværktøj til computer. 

Ansøgning og adgangskrav

For at blive optaget på HF Enkeltfag skal du have personlige og faglige kvalifikationer, der gør, at du kan følge undervisningen og fuldføre eksamen. Det er altid en individuel vurdering, om du er klar til at starte på HF Enkeltfag.

Inden optagelse skal du have:

  • afsluttet folkeskolens 10. klasse med tilfredsstillende resultat, eller
  • afsluttet dansk, engelsk og matematik på D-niveau (avu) med tilfredsstillende resultat, eller
  • afsluttet folkeskolens 9. klasse med et godt resultat og har yderligere uddannelse.

Du kan tidligst blive optaget på HF Enkeltfag et år efter, du har afsluttet 9. eller 10. klasse. 

Få information

Eksamen og diplom

Hvordan foregår eksamen i Matematik C?

Matematik C afsluttes med en mundtlig eksamen, der består af en gruppe-delprøve på 1,5 time, og en individuel delprøve med 3 elever pr. time. Derudover er der en skriftlig eksamen, der varer 3 timer.

Hvordan foregår eksamen i Matematik B?

Matematik B afsluttes med en mundtlig eksamen, der består af en gruppe-delprøve på 2 timer, og en individuel delprøve på 2,5 time. Derudover er der en skriftlig eksamen, der varer 4 timer.

Hvordan foregår eksamen i Matematik A?

Matematik A afsluttes med en mundtlig eksamen, der varer 30 min. Derudover er der en skriftlig eksamen, der varer 5 timer.

Pris

Prisen for HF Enkeltfag i Matematik C, B og A er: 550 kr. 

Kontaktinfo

KVUC

Vognmagergade 8
1120 København K København K

 Vis telefonnummer
www.kvuc.dk


Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af HF Enkeltfag - Matematik C, B og A endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
august 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Det siger andre om skolen
Nederlag er midlertidige - du ka...

"Hvis man ikke føler, at man er klar til uddannelse på et givent tidspunkt, så er der intet galt med at tage en pause. Det vigtigste er, at man mærker efter!"

Kundeudtalelser
Det er aldrig for sent at ændre ...

"I barselstiden finder jeg – godt hjulpet af min lillesøster – ud af, hvor meget hjælp man kan få, hvis man vil studere som enlig mor…".

Elev
Drengedrømmen skiftes ud

"Jeg begyndte at tro på det, men var stadig lidt nervøs, da det var 7 år siden, jeg sidst havde siddet på en skolebænk." 

Elev
Fra barne-koranlærer til økonomi...

Den unge pakistanske pige, der kommer til Danmark uden uddannelse, har meget at lære. Nætterne bliver lange over skolebøgerne, mens hun gennemfører 9. og 10. Klasse samt enkeltfag og online-undervisning på hf på KVUC.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: