Vis studentum.dk som: Mobile

Danmarks Pædagogiske Universitet DPUDanmarks Pædagogiske Universitetsskole - Aarhus Universitet

Danmarks Pædagogiske Universitetsskole DPU kan du tage en lang række uddannelser, der alle tager udgangspunkt i pædagogiske og læringsmæssige problemstillinger samt didaktik, dvs. læren om at lære, i forskellige sammenhænge. Danmarks Pædagogiske Universitetsskole ligger i Emdrup i København, men hører under Aarhus Universitet. Nogle uddannelser udbydes både i Aarhus og i København - nogle kun i København.

Uddannelse og forskning i verdensklasse

Danmarks Pædagogiske Universitetsskole er en moderne og internationalt orienteret forsknings- og undervisningsinstitution, som samarbejder med en bred vifte af offentlige og private aktører, både i Danmark og på internationalt plan. Universitetet har på nuværende tidspunkt omkring 400 faste medarbejdere, som underviser ca. 4.000 studerende fordelt på de mange forskellige uddannelser. Disse tal gør Danmarks Pædagogiske Universitetsskole til den største uddannelses- og forskninginstitution i Europa inden for det pædagogiske felt.

Danmarks Pædagogiske Universitet DPU

Pædagogiske uddannelser på alle niveauer

Alle uddannelser på Danmarks Pædagogiske Universitetsskole DPU opfylder alle nationale og internationale forventninger til at kvalificere de studerende indenfor pædagogik og læring.

Skolen udbyder universitetsuddannelser på alle niveauer lige fra bachelor-, kandidat- og masteruddannelser til de forskningsbaserede ph.d. uddannelser samt et bredt spektre af efteruddannelser. I alt kan du vælge mellem over 20 forskellige overbygningsuddannelser samt den nye bacheloruddannelse i uddannelsesvidenskab på DPU.

Bacheloruddannelsen i uddannelsesvidenskab retter sig mod personer, der gerne vil være eksperter i læring, uddannelse og pædagogik.

Overbygningsuddannelserne på DPU henvender sig primært til studerende, som allerede har opnået en bachelorgrad, en professionsbachelorgrad eller en mellemlang videregående uddannelse. Ved at tage en videregående uddannelse på DPU, kan de studerende få den faglige ballast, som der kræves for at kunne løse komplekse opgaver i virksomheder og organisationer.

Kvaliteten af uddannelserne på DPU bliver løbende sikret ved at undervisningen i høj grad baseres på den forskning, som universitetet selv frembringer.

Internationalt samarbejde

Indenfor områder som pædagogik, læring og kompetenceudvikling er Danmarks Pædagogiske Universitetsskole en af de førende uddannelses- og forskningsinstitutiner i verden. Samtidigt samarbejder DPU bredt med utallige udenlandske universiteter og forskningscentre. DPU har etableret flere udvekslingsaftaler, der både gælder forskere og studerende.

Vis alle uddannelser fra Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) - Aarhus Universitet

Uddannelser

Kontakt

Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) - Aarhus Universitet

Tuborgvej 164
2400 København

 Vis telefonnummer
edu.au.dk


Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) - Aarhus Universitet endnu. Bliv den første!