DPU - Aarhus Universitet

i København (+ 3 lokationer)

Arbejder du for denne skole?

Er der ikke opdateret materiale på jeres profil? Udfyld formularen her, og kom i kontakt med os.

Om os

DPU (Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse)  - Aarhus Universitet

På DPU kan du tage en lang række uddannelser, der alle tager udgangspunkt i pædagogiske og læringsmæssige problemstillinger samt didaktik, dvs. læren om at lære, i forskellige sammenhænge. DPU er et institut under Aarhus universitet og ligger dels i Emdrup ved København dels i Aarhus. Nogle uddannelser udbydes både i Aarhus og i København - nogle kun i København.

Uddannelse og forskning i verdensklasse

DPU er en moderne og internationalt orienteret forsknings- og undervisningsinstitution, som samarbejder med en bred vifte af offentlige og private aktører, både i Danmark og på internationalt plan. DPU er den største uddannelses- og forskningsinstitution i Europa inden for det pædagogiske felt.

Pædagogiske uddannelser på alle niveauer

Alle uddannelser på DPU opfylder alle nationale og internationale forventninger til at kvalificere de studerende indenfor pædagogik og læring.

Instituttet udbyder universitetsuddannelser på alle niveauer lige fra bachelor-, kandidat- og masteruddannelser til de forskningsbaserede ph.d.-uddannelser samt et bredt spekter af efteruddannelser. I alt kan du vælge mellem over 20 forskellige overbygningsuddannelser samt bacheloruddannelsen i uddannelsesvidenskab på DPU.

Bacheloruddannelsen i uddannelsesvidenskab retter sig mod personer, der gerne vil være eksperter i læring, uddannelse og pædagogik.

Overbygningsuddannelserne på DPU henvender sig primært til studerende, som allerede har opnået en bachelorgrad eller professionsbachelorgrad. Ved at tage en videregående uddannelse på DPU, kan de studerende få den faglige ballast, som der kræves for at kunne løse komplekse opgaver i virksomheder og organisationer.

Kvaliteten af uddannelserne på DPU bliver løbende sikret ved at undervisningen i høj grad baseres på den forskning, som universitetet selv frembringer.

Internationalt samarbejde

Indenfor områder som pædagogik, læring og kompetenceudvikling er DPU en af de førende uddannelses- og forskningsinstitutiner i verden. Samtidigt samarbejder DPU bredt med utallige udenlandske universiteter og forskningscentre. DPU har etableret flere udvekslingsaftaler, der både gælder forskere og studerende.

Vis alle uddannelser fra DPU - Aarhus Universitet

Uddannelser

Kategorier

Kreative uddannelser

   Musik

Naturvidenskab

   Matematik

Psykologi og terapi

   Pædagogisk psykologi

Pædagogik og undervisning

   Lærer

Samfund og kultur

   Antropologi og kulturstudier
   Sociologi
   Filosofi

Sprog og litteraturvidenskab

   Dansk

Kontakt

DPU - Aarhus Universitet

Tuborgvej 164
2400 København

 Vis telefonnummer
dpu.au.dk


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluér skolen!
5/5
Heidi
10 nov 2020
Godt studiemiljø

Det er et super godt studie og studiemiljø, selv i denne corona tid.

Sponsoreret