Videregående uddannelse

Uddannelsesvidenskab - Bachelor

DPU - Aarhus Universitet, i København (+1 lokationer)
Længde
3 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
3 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Uddannelsen er på
Dansk

Om uddannelsen

Som uddannelsesvidenskaber bidrager du til at udvikle uddannelser og livslang læring i samfundet. Uddannelsesvidenskab beskæftiger sig med teorier og metoder med afsæt i aktuel uddannelsesforskning og forskellige perspektiver på uddannelse.    

På bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab får du det store overblik over uddannelsesområdet. Du studerer hvilken rolle læring, uddannelse og pædagogik spiller i skoler, uddannelsesinstitutioner, i virksomheder og politiske organisationer. Du arbejder med samfundsanalyser og studerer, hvordan vi som samfund skal leve fremover og derfor også, hvad vi skal uddanne os til.

Uddannelsesvidenskab kombinerer pædagogik med en samfundsvidenskabelig tilgang til læring og uddannelse. Du går i dybden med uddannelsespolitik, uddannelsesforvaltning, læring og udvikling af kompetencer. 

Fremtidens uddannelse

Uddannelsesvidenskab giver dig det store overblik over uddannelsesområdet. Du får indblik i, hvilken rolle læring, uddannelse og pædagogik spiller i (og udenfor) skoler, uddannelsesinstitutioner, virksomheder og politiske organisationer, samt i hvordan disse områder hænger sammen i en moderne samtid.

Karrieremuligheder

Med bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab kan du læse videre på en række kandidatuddannelser. Eksempelvis kandidatuddannelsen i Uddannelsesvidenskab, som kan give dig jobmuligheder inden for områder som kompetenceudvikling i organisationer og virksomheder, medarbejderudvikling og uddannelsesrådgivning.

Arbejder du for denne skole?

Er der ikke opdateret materiale på jeres profil? Udfyld formularen her, og kom i kontakt med os.

Ansøgning og adgangskrav

Du skal have mindst 6,0 i eksamensgennemsnit, for at blive optaget i kvote 1. Opfylder du ikke karakterkravet på mindst 6,0, kan du søge optagelse i kvote 2 senest den 15. marts kl. 12.

DPU - Aarhus Universitet
Tuborgvej 164
2400 København

DPU (Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse)  - Aarhus Universitet

På DPU kan du tage en lang række uddannelser, der alle tager udgangspunkt i pædagogiske og læringsmæssige problemstillinger samt didaktik, dvs. læren om at lære, i forskellige sammenhænge. DPU er et institut under Aarhus universitet og ligger dels i Emdrup...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret