Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogrejse i Beijing

HowJdo sprogrejser
1-52 uger
Heltid/deltid
Sprogrejse
Beijing
Efter aftale

Om uddannelsen

Lær Kinesisk i Beijing

Vil du have en oplevelse for livet i den kinesiske hovedstad, Beijing? Vil du samtidig gerne lære det kinesiske sprog? Så er en sprogrejse i Beijing med HowJdo det rette for dig!

Beijing er Kinas hovedstad og anden største by med ikke mindre end 20 millioner indbyggere. Tidligere blev byen kaldt Peking. I Beijing finder du masser af kulturelle oplevelser og byen er altid i rivende udvikling. Med sprogrejse til Beijing kan du være sikker på at få en oplevelse for livet.

Sprogskole i Beijing

HowJdo udbyder sprogrejse til Beijing, hvor du kommer til at studere i hjertet af Beijing. Undervisningen på HowJdo's sprogskole i Beijing er specialiseret i at undervise i Mandarin Kinesisk til internationale studerende, og du vil være garanteret en kvalificeret undervisning. Sprogrejse i Beijing

Sociale aktiviter med sprogskole i Beijing er blandt andet:

  • Kurser i kinesisk madlavning
  • Kultur-klasser til kinesiske kulturelle aktiviteter
  • Lave dumplings
  • Chinese painting
  • Chinese martial arts
  • Dragon Boat Race

Beijing er Kinas kulturelle centrum

I Beijing finder du imponerende bygningsværker, uendelige fascinerende kulturelle oplevelser og en by, der er i rivende udvikling. I byen kan du desuden opleve mere end 3.000 års historie. Med et areal på 16.808 km2 er Beijing det økonomiske, kulturelle og politiske centrum for det store Kina. 

Den Forbudte By i Beijing

Byen har en rig og gammel historie, der går mange tusind år tilbage. Èn af de helt store seværdigheder i Beijing er Den Forbudte By. Den Forbudte By er det gamle kejserresidens, som var centrum for Beijing i over 600 år og var hjemsted for 24 kejsere indtil år 1924, hvor den sidste kejser, Puyi, blev fordrevet. 

Den forbudte by består af hele 800 bygninger med i alt 9.999 rum og er på UNESCO´s liste over verdens kulturarv.

Den Kinesiske Mur

En anden storslået seværdighed i Kina er den Kinesiske Mur. Muren blev bygget i slutningen af det 13. århundrede indtil begyndelsen af det 16. århundrede. Muren skulle bruges til forsvar mod plyndringer fra tyrkiske og mongolske stammer. 

Den Kinesiske Mur er 8.851,8 kilometer lang og består og klippestykker, stampet jord og sten. Der skulle hele 300.000 mand til at bygge muren, som strækker sig fra Beijing i øst til Jiayapasset i vest. 

En tur på den Kinesiske Mur vil give dig dit livs oplevelse.  

Lyder en sprogrejse til Beijing som det rette for dig? Send en interesseforespørgsel allerede i dag!

Få information

 

Kontaktinfo

HowJdo sprogrejser


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogrejse i Beijing

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Sprogrejse i Beijing endnu. Bliv den første!