Dong-A University

i Busan
Få mere information om skolen 👍

Om os

Dong-A University

Dong-A University er en non-profit, privat videregående uddannelsesinstitution, der blev grundlagt i 1946, og som ligger i forstæderne til Busans hovedstadsområde. Dong-A University (DAU) er en stor sydkoreansk videregående uddannelsesinstitution, der er officielt anerkendt af det koreanske undervisningsministerium som et stort samuddannelsesuniversitet. Dong-A University (DAU) tilbyder kurser og programmer, der fører til officielt anerkendte videregående uddannelser som bachelor-, kandidat- og ph.d.-grader inden for en lang række områder. 

Dong-A University er det rigtige valg for dem, der ønsker at udfordre sig selv akademisk på et toprangeret privat universitet i Sydkorea. DAU's kurser er mangfoldige, engagerende, moderne og baseret på moderne akademiske standarder fra hele verden.

Hvad kan jeg læse på Dong-A University?

  • Study abroad (semesterophold)

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 


Vis alle uddannelser fra Dong-A University

Uddannelser

Udveksling og High School
Sabbatår og Study Abroad Sted Gennemsnit
Business and Management Busan

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Dong-A University
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Dong-A University

225 Gudeok-ro, Seo-gu
Busan

 Vis telefonnummer

Sponsoreret