Vis studentum.dk som: Mobile

Hvordan bedømmer tidligere elever DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole?

Gennemsnit 4,2

Baseret på 17 evalueringer

Nina Riisager
(5)
Jeg har gennemgået en kæmpe udvikling som menneske og som behandler i det ca 1½ år, jeg har læst på DDZ i Herlev. Med en baggrund i det etablerede sundhedssystem, har jeg en naturlig skepsis, men samtidig fascination overfor det alternative. Jeg synes underviserne formår at integrere på fin vis, og med vægtige begrundelser, så jeg har kunnet ta...
Vis alt
signe
(5)
Jeg synes hele kursuset var rigtig godt. underviseren var god til at formidle og svare på spørgsmål
Susanne kongsmark Tønnesen
(4)
Fint som forventet
Lars Kromann
(4)
Neuromuskulær terapi er for mig et ekstra supplement til healingsmassage og zoneterapi. behandlingen kan enten benyttes som quickfix men også som ekstra supplement ved genstridige områder så som ryg, skuldre, nakke og hals. Indholdet kunne godt udbygges med mere dybtgående indsigt i muskler, triggerpunkter og meridianer og foregå over 2-3 3dage...
Vis alt
Susanne Rasmussen
(3)
Som RAB registreret zoneterapeut og fysiurgisk massør er jeg rigtig glad for denne supplerende metode i kropsterapi. Dog er det kun visse klienter der kan "tåle" den lidt hårde metode, så jeg bruger den kun i få tilfælde i sin HELHED. Til gengæld supplerer jeg jævnligt med NMT lokalt på kroppen, når jeg behandler med både zoneterapi og massage, ...
Vis alt
Petra Teräntö
(4)
Generelt var jeg meget tilfreds med den meget praktiske uddannelse, der har givet mig så meget viden. Kursets indhold var jeg også tilfreds med, men specielt e-school materiale kunne have været bedre (videoer kunne have haft lyd og forklaring om reflekszoner osv.). Stor tak for den varme stemning Susanne og Lene var til stand til at skabe :) . O...
Vis alt
Merete
(5)
Dejligt at der var tid til at vende tingene, indtil det er helt forstået
Klara S. Pikhartova
(5)
Det har været et forholdsvis kort kursus, men alligevel var jeg helt klar til at komme i gang med nålene umiddelbart efter. Jeg har haft meget glæde af min nye kunnen lige siden. Har mege stor lyst til at fortsætte og lære mere. Kompendiet dog, har været lidt tyndt.
Kirsten Larsen
(5)
Øreakupunktur
Susanne Wegener
(4)
Massage: super god lærer, dejligt lille hold (8 pers.), god plads. Zoneterapi: alt for stort hold (13 pers.), for lidt plads, rodet materiale, uoverskuelig e-School, manglende multiple choise spørgsmål.
Katrin
(4)
Jeg har været tilfreds med undervisningen og strukturen. Men synes at materialet var en anelse rodet og havde svært ved at finde rundt, trods fin opdeling med faner.
Allan
(5)
Kompetent og indfølende underviser, overskueligt materiale og rigtig godt med hands-on øvelser der hurtigt kunne bruges hjemme. Vi bruger det tit på børn såvel som de voksne.
Ninna Jørgensen
(4)
Meget veltilrettelagt kursus. Engageret underviser der vidste hvad hun ville underviser os i, og skar igennem, når hun syntes vi var på et "sidespor" . Skolen udleverede super brugbart skriftligt materiale, og underviseren havde også skriftligt materiale som kunne bruges
Kevin
(3)
Med primær interesse i 5 punktsmetoden kunne vi have ønsket en del mere fordybelse i dette.
Søren Bruun
(4)
Underviseren var super i forhold til at formidle undervisningsstoffet til os, hun var rolig, tålmodig og grundig i sin gennemgang. Stoffet var forholdsvis tilgængeligt og kombineret med praksis, har jeg efter kursus afvikling følt mig godt klædt på til at give vores elever nåleakupunktur.
Winnie Bertore
(4)
God, vidende underviser. Altid parat til at besvare spørgsmål. Sted ok. Materiale ok. På 10 timer når man at snuse til emnet, og personligt fik jeg mod på at afprøve det i praksis, hvilket jeg så har gjort, med godt resultat. Har nu bestilt bogen, som vi fik anvist på kurset.
Palle Olsen
(4)
Jeg kom for at blive mere sikker på at bruge muskel test, og at lære hvad det også kan. Jeg fik et fint udbytte. Jeg mener, at de som bruger det til massage zone terapi med mere får et fuldt udbytte. Men det var godt at høre andres daglige udfordringer, som jeg også kan relaterer til.

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide