Private uddannelser

Cupping kursus

DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole, i Herlev (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Uddannelsens hjemmeside
Længde
2 dage
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Cupping kursus

Cupping kursus - lær at behandle med cupper

Lad kroppen forny sig gennem Cupping. Cupping er en meget gammel og værdsat behandlingsmetode som i tidernes morgen blev udført med dyrehorn og bambus og ler. I dag arbejder vi med glas, akryl og silikone. Cupping er den perfekte behandling til at arbejde med bindevæv, muskler og fedtvæv på en skånsom og behagelig måde. Kopperne er i stand til at revitalisere og igangsætte udrensning og regenerering i et væv som er skadet, overbelastet, bulet, arret eller rynket. Det er også muligt at øge muskelkapaciteten og ydeevnen i sportsligt øjemed, at ændre på kropsholdning og bruge dem kosmetisk.

Cupping kursus - lær at behandle med cupper

Indhold 

I en Cupping behandling kan cupperne anvendes på forskellige måder, siddende stationært på det samme sted, som en træk/stræk massage hvor klienten ligger stille og som en dynamisk massage, hvor der trækkes i cupperne mens klienten bevæger kroppen og dermed er aktiv medvirkende.

Det er en helt fantastisk måde at løsne og frigøre ”sammenklistninger” og myoser i bindevæv, muskler og ar. Samtidig stimuleres både hud, og fedtlag samt organer. Kroppens evne til at udskille affaldsstoffer og optage næringsstoffer stimuleres gennem meridiansystemet og reflekspunkter. Kronisk inflammation får hjælp til at hele, akut inflammation pga. skade/traume, afhjælpes så genopretning af normalfunktion i vævet lettes og fremskyndes. Smertefrigørelse og mobilitet øges. Præstationsevne og udholdenhed skærpes i forbindelse med træning og sportsudøvelse.  Derudover får mange en oplevelse af at være opløftet, afstresset og lettere i sindet efter en cuppingbehandling.

Cupperne kan bruges forebyggende og behandlende. De kan bruges hvad enten du er uddannet indenfor massage, zoneterapi, kropsterapi eller anden manuel behandling og også hvis du er uddannet indenfor TCM. Behandlingen kan stå alene eller som supplement til anden behandling.

Du kan glæde dig til på kurset, at opleve på egen krop hvor hurtigt og effektivt denne teknik virker på humøret og på nye, gamle og meget gamle skader.

  • Kontraindikationer
  • Cupping i henhold til vestlig og kinesisk praktik
  • Forskellige typer cupper
  • Forskellige måder at sætte cupper på
  • Hvad fortæller reaktionerne i huden og vævet generelt om klientens problematik
  • Organer spejler sig i ansigtet – og cuppingmetoden kan bruges på zonerne
  • Om bindevæv generelt
  • Andre teknikker til bindevævsarbejde

Pris

Prisen for kurset på kr. 3750 er inkluderet undervisningsbog, kompendie, kursusbevis samt kaffe, te og frugt på kurset.

Forespørgsel efter information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Cupping kursus
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
Tornerosevej 72
2730 Herlev

Den Danske Zoneterapeutskole

DDZ er en af Danmarks ældste og mest erfarne zoneterapeutskoler, med mere end 38 år bag os. Skolen har fokus på det personlige, det hele menneske, og sætter en ære i højt fagligt niveau og en uformel omgangstone. Fokus er...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet