Vis studentum.dk som: Mobile

Bond University

Bond University er en selvstændig forskningsinstitution, som tilbyder en unik og personlig uddannelse – specielt udviklet til at udfordre studerende til at yde det bedste, de kan.

Unik og udviklende undervisningsform

Universitetet har et særligt fokus på, at de studerende tilegner sig praktisk erfaring under deres studier, ligesom al undervisning målrettes den aktuelle industri.

Samtidig er antallet af studerende i de forskellige klasser lavt, så der blandt de kompetente undervisere er god tid til at fokusere på den enkelte. Netop disse ting er altafgørende for, at Bond University adskiller sig fra mange andre universiteter i Australien.

Særligt semestersystem, som gør din uddannelse kortere

Bond University bruger et unikt semestersystem opdelt i tre semestre pr. år i stedet for det klassiske semestersystem, som er opdelt i to. Det indebærer, at du som studerende kan blive færdig med dine studier op til et år tidligere end hvis du havde valgt et andet universitet. Dette giver dig et stort forspring, når du skal ud på arejdsmarkedet.

Bond´s fordeling med tre semestre pr. år giver de studerende mulighed for f.eks. at tage internships eller udvekslingsophold uden, at det går ud over deres tid på universitetet. Dette kan blive arrangeret indenfor stort set alle studieretninger på Bond Univsertity, da universitetet har et velfungerende samarbejde med nogle af verdens bedste universiteter og derfor kan tilbyde de studerende at rejse til skoler udenfor Australien.

Ud over at give den studerende praktisk erfaring, kan disse ordninger også skabe et netværk i erhvervslivet, som er guld værd, når der, efter endt uddannelse, skal søges job på arbejdsmarkedet.   

Personliggørelse i undervisningen

For at gøre undervisningen mere personlig arbejder man ofte i mindre grupper således, at forelæsere og studerende får tættere kontakt og lærer hinanden at kende.

Undervisningen er fokuseret på, at de studerende skal få kontakt med næringslivet, og derfor er der ofte forretningsledere og entreprenører som gæsteforelæsere.

Studerende fra hele verden

På Bond University er der i dag 2700 studerende, hvoraf 1422 er internationale. De internationale studerende kommer fra hele verden, men de mest populære lande er Canada, Kina, England, Frankrig, Japan, Tyskland, Indien, Sverige, Thailand og USA.

Som international studerende på Bond University har du tilgang til to biblioteker, fitnesscenter, studievejledning, computere og internet samt vejledning via ”Office of academic Services” og ”Student Service center”

Vis alle uddannelser fra Bond University

Uddannelser

Kontakt

Bond University

University Drive, Robina QLD
4229 Gold Coast Queensland 4229

 Vis telefonnummer
www.bond.edu.au

Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Bond University endnu. Bliv den første!