Kandidatuddannelse og masteruddannelse

Master of Criminology

Bond University, i Gold Coast
Længde
12 måneder
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Engelsk
Længde
12 måneder
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Engelsk
Vil du vide mere?

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

  • Holdundervisning
  • Gold Coast
  • Engelsk

Hvorfor vælge Bond University?

Tag din uddannelse på kortere tid end normalt

Tættere kontakt med din underviser

Erhvervserfaring sammen med din uddannelse

Uddannelsen er på SU-fasttrack listen?

Uddannelsen er godkendt til støtte i perioden fra 8. maj 2018 til 7. maj 2022. Efter denne periode skal uddannelsen igen vurderes for at komme på Fast Track listen.

Om uddannelsen

Master of Criminology

Kandidatuddannelsen i kriminologi giver dig som studerende færdigheder og træning såvel som teori om kriminalitet, retfærdighed og retsmedicinske problematikker. Uddannelsen giver dig en forståelse af en bred række af problematikker herunder kriminologi teorier, informantion om kriminalitetsforebyggelse, teori og praksis omkring straf, forbrydere, politiet, retssager og nutidig kriminalitet. Du vil både få en masse viden og kompetencer i forskning og analyser af kriminologiske problematikker, samt forståelse af hvordan man kritisk evaluerer offentlig tilgængelig forskning.

Kriminologi er en hurtigvoksende disciplin. En karrierer inden for kriminologi vil gøre det muligt at se ind bagved kriminel adfærd og analysere dette inden for retssystemet. Med denne master i kriminologi på Bond University bliver du klar til en karrierer inden for denne branche. Som færdiguddannet får du træning og kompetencer til at forstå kriminalitet, retsvæsenet, og retsmedicinske problematikker.

Bond University

Er du til godt vejr, kilometervis af lange sandstrande krydret med et højt undervisningsniveau, så er Gold Coast-området i Australien måske noget for dig? På Gold Coast finder du Bond University, der er et mindre privat universitet beliggende ca. 70 kilometer fra Brisbane, som er hovedstad i delstaten Queensland. 

Bond University er for 14. år i træk ranket som nr. 1 i Australien for "Student Experience" af den anerkendte "Good Universities Guide", der måler studentertilfredshed. Bond har fået de maksimale 5 stjerner i alle kategorierne; "Learner Engagement", "Learning Resources", "Skills Development", "Student Support", "Student to Teacher Ratio" (dvs. få studerende pr. underviser), "Teaching Quality" og "Overall Quality of Education". Så fagligt kan du virkelig forvente et godt udbytte på Bond University.

Bond University har ca. 4.000 studerende, hvoraf godt en tredjedel er internationale studerende. Bond University er samlet på ét campus, hvor du finder alle de fornødne faciliteter.

Bond University adskiller sig fra andre australske universiteter ved at studieåret består af 3 semestre af hver 14 ugers varighed, hvilket gør, at du kan afslutte en bachelorgrad på 2 år.

Hvad kan jeg læse på Bond University?

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Bachelorniveau (undergraduate level)
  • Kandidatniveau (graduate level)
  • Top-up bacheloruddannelse
  • Sprogkurser


Kontakt EDU

Overvejer du at læse på Bond University, så udfyld formularen nedenfor.

Universitetet har ansat den danske organisation EDU til at hjælpe dig, da EDU er specialister i international uddannelse og kan vejlede på dansk, så det vil være en erfaren vejleder fra EDU, der svarer på din henvendelse.

EDU’s vejledning er gratis, og deres mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen samt til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Så udfyld formularen og får styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Top Fagområder på Bond University

Film/TV

Sports science

Business

Law

Psychology

Bond University
University Drive, Robina QLD
4229 Gold Coast Queensland 4229

Er du til godt vejr, kilometervis af lange sandstrande krydret med et højt undervisningsniveau, så er Gold Coast-området i Australien måske noget for dig? På Gold Coast finder du Bond University, der er et mindre privat universitet beliggende ca. 70...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret