Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Bacheloruddannelse

BA Sustainable Environments and Planning

Bond University, i Gold Coast
Længde
24 måneder
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Engelsk
Længde
24 måneder
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Engelsk

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

  • Holdundervisning
  • Gold Coast
  • Engelsk

Hvorfor vælge Bond University?

Tag din uddannelse på kortere tid end normalt

Tættere kontakt med din underviser

Erhvervserfaring sammen med din uddannelse

Uddannelsen er på SU-fasttrack listen?

Uddannelsen er godkendt til støtte i perioden fra 2. februar 2018 til 1. februar 2022. Efter denne periode skal uddannelsen igen vurderes for at komme på Fast Track listen.

Bemærkning: Et eventuelt freshman year/foundation year, der ligger før den senere 2-årige bachelor, er ikke SU-berettiget.

Om uddannelsen

Bachelor of Sustainable Environments and Planning

Nu mere end nogensinde går flere op i bæredygtighed og dermed også bæredygtig ledelse og planlægning af byer. Som færdiguddannet på Bachelor i bæredygtige miljøer og planlægning får du den viden, der skal til for problemløsning og til at nyskabe byers kvalitet og ydeevne rundt omkring i verden.

Bachelor of Sustainable Enviroments and Planning på Bond University giver dig som studerende en viden om miljømæssig videnskab og ledelse, samt by design og planlægning. Denne kombination af viden og udvikling af færdigheder gør det muligt for studerende at stræbe efter en karrierer inden for naturlig miljømæssige og bæredygtige bebyggelse.

Uddannelsen er professionel anerkendt af nogle af Australiens førende professionelle organisationer. Dette gør, at studerende på denne uddannelse får mulighed for at komme ind på arbejdsmarkedet inden for deres karriereveje.

Gennem læring vil du som studerende blive opfordret til at udvide dine horisonter og nytænke bæredygtighed og planlægnings industrien i fremtiden for at opnå en mere bæredygtig verden. Som studerende vil du opleve Bonds små klasselokaler og lære af nationale og internationale anerkendte akademikere i et samarbejdende miljø. Dette muliggør at man som studerende får mulighed for at nytænke akademikeres viden og tilføje deres teori i praktiske omgivelser.

Bond University

Er du til godt vejr, kilometervis af lange sandstrande krydret med et højt undervisningsniveau, så er Gold Coast-området i Australien måske noget for dig? På Gold Coast finder du Bond University, der er et mindre privat universitet beliggende ca. 70 kilometer fra Brisbane, som er hovedstad i delstaten Queensland. 

Bond University er for 14. år i træk ranket som nr. 1 i Australien for "Student Experience" af den anerkendte "Good Universities Guide", der måler studentertilfredshed. Bond har fået de maksimale 5 stjerner i alle kategorierne; "Learner Engagement", "Learning Resources", "Skills Development", "Student Support", "Student to Teacher Ratio" (dvs. få studerende pr. underviser), "Teaching Quality" og "Overall Quality of Education". Så fagligt kan du virkelig forvente et godt udbytte på Bond University.

Bond University har ca. 4.000 studerende, hvoraf godt en tredjedel er internationale studerende. Bond University er samlet på ét campus, hvor du finder alle de fornødne faciliteter.

Bond University adskiller sig fra andre australske universiteter ved at studieåret består af 3 semestre af hver 14 ugers varighed, hvilket gør, at du kan afslutte en bachelorgrad på 2 år.

Hvad kan jeg læse på Bond University?

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Bachelorniveau (undergraduate level)
  • Kandidatniveau (graduate level)
  • Top-up bacheloruddannelse
  • Sprogkurser


Kontakt EDU

Overvejer du at læse på Bond University, så udfyld formularen nedenfor.

Universitetet har ansat den danske organisation EDU til at hjælpe dig, da EDU er specialister i international uddannelse og kan vejlede på dansk, så det vil være en erfaren vejleder fra EDU, der svarer på din henvendelse.

EDU’s vejledning er gratis, og deres mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen samt til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Så udfyld formularen og får styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Top Fagområder på Bond University

Film/TV

Sports science

Business

Law

Psychology

Bond University
University Drive, Robina QLD
4229 Gold Coast Queensland 4229

Er du til godt vejr, kilometervis af lange sandstrande krydret med et højt undervisningsniveau, så er Gold Coast-området i Australien måske noget for dig? På Gold Coast finder du Bond University, der er et mindre privat universitet beliggende ca. 70...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret