Bacheloruddannelse

Bachelor of Fine Arts in Creative Writing

Længde
3 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning


Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

  • Holdundervisning
  • Dublin

Fall

  • Holdundervisning
  • Dublin

Hvorfor vælge American College Dublin?


Om uddannelsen

Bachelor of Fine Arts in Creative Writing

Kreativ skrivning berører alle aspekter af skriftlig kommunikation, med særlig vægt på dem, der ligger uden for de rent akademiske og tekniske områder. Kreativ skrivning trækker på forfatterens imaginative evne, stilistiske dygtighed og originalitet i kompositionen, indsigt og udtryk. Det omfatter en bred vifte af tilgange, herunder prosa fiktion, poesi, drama, manuskriptskrivning og skrivning til scenen. Således er en bachelorgrad i kreativ skrivning et af de mest nyttige studieprogrammer, som en studerende kan overveje, idet det ikke kun tilbyder midlerne til at udforske og udvikle ens udtryksfulde evner i en række skriftlige former, men også giver mulighed for at udvikle avancerede færdigheder og kompetencer inden for skriftlig kommunikation og akademisk forskning. I en digital tidsalder, der er meget afhængig af effektiv, interessant, original og tiltalende skrivning, er en BFA i kreativ skrivning et spændende, relevant og erhvervsrelevant studieforløb: det giver en række muligheder for kunstnerisk og intellektuel vækst, forbedret udtryksfuld evne, en rig variation af karriereudviklingsmuligheder inden for kunst og erhvervsliv og mange veje for yderligere udvikling i kandidatstudier.

American College of Dublin

American College of Dublin ligger på et historisk campus i centrum af Dublin, Irland. Institutionens mål er at tilbyde det bedste af irsk og amerikansk videregående uddannelse i intime omgivelser, understøttet af en holistisk liberal arts-læringsmodel. 

American College Dublin ligger på Merrion Square i hjertet af Irlands hovedstad og tilbyder fremragende videregående uddannelser på bachelor- og masterniveau inden for liberal arts, scenekunst, kreativ skrivning, international business, regnskab og finans, hospitality management og event management. Kollegiet blev grundlagt som en non-profit uddannelsesfond i 1993 af Lynn University (beliggende i Boca Raton, Florida) og er vokset fra at være et studieophold i udlandet for amerikanske studerende til at være en global institution med studerende fra 35 nationaliteter. 

Siden grundlæggelsen har American College Dublin etableret sig som et liberalt kunstcollege af høj kvalitet. 

Hvad kan jeg læse på American College Dublin?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bachelor of Fine Arts in Creative Writing
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
American College Dublin
Merrion Square
2, D02 NH98 Dublin

American College of Dublin

American College of Dublin ligger på et historisk campus i centrum af Dublin, Irland. Institutionens mål er at tilbyde det bedste af irsk og amerikansk videregående uddannelse i intime omgivelser, understøttet af en holistisk liberal arts-læringsmodel. American College Dublin ligger på...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret