Udveksling og High School

Bachelor of Arts in Event Management

Længde
3 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning


Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

  • Holdundervisning
  • Dublin

Fall

  • Holdundervisning
  • Dublin

Hvorfor vælge American College Dublin?


Om uddannelsen

Bachelor of Arts in Event Management

Kollegiet tilbyder en fireårig uddannelse i event management, akkrediteret under institutionens amerikanske akkreditering med Middle States Commission on Higher Education. Uddannelsen kan også tages på et accelereret forløb, som gør det muligt for den studerende at fuldføre programmet på tre år ved at tage praktikopholdene (normalt gennemført i andet og tredje år) i sommersemestrene. Uddannelsen giver et solidt fundament af erhvervskurser i det første år og tilbyder derefter et bredt udvalg af almene uddannelsesfag, to praktikophold inden for event management og en række kurser med fokus på de væsentlige elementer af event management og relaterede områder inden for international forretning, hotelmanagement og turisme. I løbet af det sidste år gennemfører den studerende også et forskningsprojekt inden for event management.

Kandidater med en BA i Event Management vil være godt forberedt til ansættelse i en række forskellige event management-relaterede stillinger. Programmet fungerer også som en effektiv platform for succesfuld deltagelse i forskellige kandidatuddannelser inden for erhvervslivet.

American College of Dublin

American College of Dublin ligger på et historisk campus i centrum af Dublin, Irland. Institutionens mål er at tilbyde det bedste af irsk og amerikansk videregående uddannelse i intime omgivelser, understøttet af en holistisk liberal arts-læringsmodel. 

American College Dublin ligger på Merrion Square i hjertet af Irlands hovedstad og tilbyder fremragende videregående uddannelser på bachelor- og masterniveau inden for liberal arts, scenekunst, kreativ skrivning, international business, regnskab og finans, hospitality management og event management. Kollegiet blev grundlagt som en non-profit uddannelsesfond i 1993 af Lynn University (beliggende i Boca Raton, Florida) og er vokset fra at være et studieophold i udlandet for amerikanske studerende til at være en global institution med studerende fra 35 nationaliteter. 

Siden grundlæggelsen har American College Dublin etableret sig som et liberalt kunstcollege af høj kvalitet. 

Hvad kan jeg læse på American College Dublin?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bachelor of Arts in Event Management
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
American College Dublin
Merrion Square
2, D02 NH98 Dublin

American College of Dublin

American College of Dublin ligger på et historisk campus i centrum af Dublin, Irland. Institutionens mål er at tilbyde det bedste af irsk og amerikansk videregående uddannelse i intime omgivelser, understøttet af en holistisk liberal arts-læringsmodel. American College Dublin ligger på...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret