Tansu Øzer, BRU Trainee PBA, Nordea

Tansu Øzer arbejder som BRU Trainee PBA hos Nordea, hvor hendes arbejdsopgaver bl.a. består i at vejlede kunderne ud fra deres behov og Nordeas produkter. Læs med her.

Nordea
BRU Trainee PBA

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat i Nordea 24/7, hvilket jeg har været siden august 2016. Min primære opgave er at besvare telefoniske kundehenvendelser i 24/7. Her hjælper jeg kunderne med blandt andet at optage lån og kreditter, bestille og få råd om forsikringer og aftale møde med bankrådgiver. Således er mit ansvar i 24/7 at vejlede kunderne ud fra deres behov og Nordeas produkter. Jeg skaber dermed værdi for kunderne igennem mit kendskab til Nordeas produkter, min teoretiske viden samt niveau-differentieret kommunikation. I Nordea 24/7 har vi fingeren på pulsen og sikrer høj kundetilfredshed ved at løse kundernes ærinder, når som helst og hvor som helst.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende ved mit job er den varierende hverdag. Du møder aldrig to kunder eller to sager, der er ens.

Det udfordrende ved mit job er, at man konstant skal være klar til nye udfordringer og være omstillingsparat. Derudover kan det være udfordrende at levere et klart budskab til kunderne, når man ikke møder dem ’ansigt til ansigt’. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er uddannet finansøkonom, hvilket har givet mig et godt udgangspunkt i forhold til den finansielle sektor. Udover det teoretiske fundament, har jeg også lært om salg og kundehåndtering, hvilket er meget relevant for min nuværende stilling i 24/7.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Nordea?

1. Det er vigtigt for mig at have gode og erfarne kollegaer, som jeg har mulighed for at sparre med samt have en sjov hverdag med.

2. Der skal være gode udviklingsmuligheder, så jeg fortsat kan udvikle mig. Derfor er det en fordel at være i en stor koncern som Nordea, hvor der er mange muligheder. 

3. Spændende og udfordrende arbejdsopgaver samt frihed under ansvar.

  • Hvorfor er Nordea en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Nordea er en attraktiv virksomhed for mig, fordi det er en stor koncern med mange muligheder. Dermed har jeg mulighed for at udvikle mine kompetencer inden for flere forskellige områder. Derudover sætter jeg også stor pris på det fokus Nordea har på medarbejderudvikling, da udvikling er med til at motivere mig i det daglige arbejde. Til sidst, vil jeg også gerne fremhæve, at Nordea er en attraktiv arbejdsplads for mig, fordi vi har en god tone, højt til loftet og dygtige kollegaer, som jeg kan sparre med.

Læs mere om Nordea

Mød andre kandidater fra Nordea


Annoncer