Nikolaj Thorsen Bager, Student Analyst, Nordea

Hvad laver en Student Analyst hos Nordea? Nikolaj Thorsen Bager giver svaret her, og giver dig et indblik i arbejdsopgaverne i Strategy & Planning i Nordea Markets.

Nordea
Student Analyst

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som Student Analyst i Strategy & Planning i Nordea Markets. Jeg arbejder primært med support til Nordea Markets globale ledelse, hvor en stor del af opgaverne er meget ad-hoc baserede. Herunder kan analyser af diverse aspekter af Markets eller mødemateriale til ledelsesseminarer nævnes. Udover disse projekter arbejder jeg blandt andet også med kvartalsvise konkurrentanalyser af mange af de største banker i verden.

Udover min position i Markets er jeg bestyrelsesformand for Nordea Student Network, som er en organisation bestående af alle vores 600 studerende i Nordea. Nordea Student Network brænder for at gøre Nordea et spændende, lærerigt og sjovt sted at være for studerende. Dette fremmer vi blandt andet ved at afholde både professionelle og sociale arrangementer såsom investeringsseminarer, talks med topledelsen eller afslappede fredagsbarer, hvor man kan lære nogle af de andre studerende at kende.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

I mit team arbejder vi meget tæt på den globale ledelse i Markets og især vores Markets COO. Denne eksponering over for ledelsen synes jeg, er det mest spændende og mest udfordrende aspekt af mit job. Når man arbejder så tæt på folk, der er nogle af de dygtigste i branchen, er der utroligt meget, man kan lære af dem, og den måde de arbejder på. Samtidigt er det bestemt også et meget dynamisk miljø, der stiller høje krav til kvalitet af leverancer og generel performance.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg læser en Cand.merc i Management Accounting, som nok hverken er den typiske eller direkte vej til et job i Markets. Dog har min uddannelse givet mig en solid forretningsforståelse og et godt fundament, når det kommer til strategi, organisationsdesign, internt og eksternt regnskab og finansiering, hvilket alt sammen bidrager til min forståelse i rigtig mange forskellige facetter af at arbejde i Nordea.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Nordea?

Ansvar

 Jeg føler, at jeg har et stort ansvar og medbestemmelse for, hvilke opgaver jeg arbejder med, og hvordan de udføres.

Plads til udvikling

For mig er det vigtigt, at jeg bliver ved med at udvikle mig, lære noget nyt og udfordrer mine evner.

Et godt netværk på tværs af Nordea

Et godt netværk gør det altid lidt sjovere at gå på arbejdet. Og samtidigt er det en rigtig god måde at lære om resten af forretningsområderne i Nordea på.

  • Hvorfor er Nordea en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Nordea har overrasket mig positivt, når det kommer til ens arbejdsmæssige rammer som studerende. Mit indtryk er, at så længe man klarer sig godt, er der ingen grænser for, hvilket ansvar eller opgaver man kan få. Derfor synes jeg, at Nordea er et utroligt attraktivt sted at være som studerende.

Læs mere om Nordea

Mød andre kandidater fra Nordea


Annoncer