Gunilla Toxwærd Olesen, Ejendomsadministrator, Heimstaden

Mød Gunilla, der er Ejendomsadministrator hos Heimstaden. I denne rolle er det bl.a. Gunillas ansvar, at lejerne får svar på spørgsmål på alt, der vedrører deres lejekontrakt.

Heimstaden
Ejendomsadministrator
  • Gunilla Toxwærd Olesen
  • 30 år
  • Ansat siden marts 2019
  • Finansøkonom og EA

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg har min egen ejendomsportefølje på ni ejendomme. Det er mit ansvar at sørge for, at lejerne får svar på spørgsmål på alt, hvad der vedrører deres lejekontrakt. Det kan f.eks. være spørgsmål om regulering af lejen eller opsigelsesvarsel. Ligesom jeg er bindeled mellem mine kollegaer i driften, hvis der f.eks. skal varsles adgang til lejemålene, samarbejdes med kommunen eller vores advokat ved restancer og sager i huslejenævnet ved tvister. Jeg betaler også fakturaer, laver driftsregnskaber og afstemmer konti til kvartalsafstemning og laver budgetter for ejendommene. I mit arbejde har jeg en bred berøringsflade og mange forskellige opgaver, som kræver, at man er ansvarsbevidst og kan håndtere mange opgaver på én gang.

Jeg er en del af et fantastisk team, hvor vi hjælper hinanden i mål hver dag. Ingen sidder alene med svære opgaver, men vi løser dem sammen.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er altid spændende at få regnskaber og budgetter mv. til at stemme og gå op. At nå deadlines i god tid eller at tale med vores mange lejere. I mit job skal man både elske at tale med mennesker og at nørde med tal og regnestykker. Ligesom det også er en klar fordel, at man er interesseret i juraen, der styrer udlejningsejendomme.

De mest udfordrende opgaver er at få juraen til at passe på rigtige situationer, der involverer rigtige mennesker. Der skyldes, at der som regel ikke er et endegyldigt rigtigt/forkert svar. Så der skal jeg selv tage ansvar og løse opgaverne til gavn for både vores lejere og Heimstaden.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har været rigtig glad for, at jeg tog finansøkonom uddannelsen. Den gav mig et rigtig godt fundament til at gå i retning af administrationsbranchen. Uddannelsen som finansøkonom forberedte mig til at læse videre på EA uddannelsen. Fra EA anvender jeg dagligt mange af de færdigheder, jeg lærte i fag som erhvervsjura, kunderådgivning og finansielle produkter.

Jeg havde også fag, som gav mig kompetencer til at håndtere kunder, sætte dem i fokus og yde en så god service, som man kan. Den fokus på vores kunder har jeg stor gavn af i mit job. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Heimstaden?

Samarbejde

Det vigtigste for mig er at gå på arbejde hver dag og være glad for kollegaerne og opgaverne. Der er plads til, at jeg selv kan spørge kollegaer og få råd/vejledning, og der er plads til, at jeg kan gøre det samme for mine kollegaer. Så nr. 1 for mig er, at vi hjælper hinanden.

Mit arbejde er fleksibelt. Jeg kræver kun en internetforbindelse, så kan jeg arbejde. Det er en stor frihed, når man er en familie og alt skal gå op i det daglige.

Opgaverne er forskellige hver dag, og jeg tilrettelægger i nogen grad selv, hvad jeg laver hvornår. Der er motiverende for mig at nå deadlines, få glade lejere og at der ikke er to dage, der ligner hinanden.

  • Hvorfor er Heimstaden en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Heimstaden skiller sig ud på den måde, at vi selv ejer alle ejendomme, som vi administrerer. Det betyder, at vores arbejdsprocesser bedre kan strømlines, og der kan gøres mere for vores lejere, end man almindeligvis kan.

Heimstaden vil gerne være den udlejer, som lejerne foretrækker at bo hos, og derfor skal vores lejerne behandles godt. Vi kalder det ”Friendly Homes”. Sådan en indstilling til vores kunder smitter af på resten af virksomheden.

Og som medarbejder er det dejligt at være et sted, hvor der også er fokus på sundhed og socialt samvær, der gør det sjovt og dejligt at komme på arbejde hver dag.

Læs mere om Heimstaden

Mød andre kandidater fra Heimstaden


Annoncer