Helene Feddersen, Redaktionsassistent, Netdoktor

Mød Helene, der arbejder som redaktionsassistent for Netdoktor Media. Her består hendes primære arbejdsopgaver i at skrive nyhedsartikler om sundhed, sygdom og medicin.

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Som redaktionsassistent for Netdoktor Media beskæftiger jeg mig med det redaktionelle område. Mine primære arbejdsopgaver består i at skrive nyhedsartikler om sundhed, sygdom og medicin samt at redigere fakta-artikler i samarbejde med sundhedsfaglige skribenter.

Jeg varetager også kontakten til Netdoktors brugere ved at besvare henvendelser i vores redaktionsindbakke og moderere vores debatforum. Da Netdoktor er et digitalt medie, arbejder jeg desuden med elektronisk tekstkodning og søgemaskine-optimering (SEO). 

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Generelt synes jeg, at det er enormt spændende at få fingrene i de klassiske redaktionelle arbejdsopgaver. Noget af det mest interessante og udfordrende ved mit arbejde er at formidle kompleks sundhedsfaglig information i et letforståeligt sprog.

Det er bestemt også interessant at være involveret i kommunikationen med Netdoktors brugere og inspirerende at være del af en dynamisk redaktion med dygtige kollegaer, der har forskellige faglige baggrunde.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg benytter mig meget af de kompetencer, som jeg har med fra danskstudiet i mit arbejde. Det gør jeg primært i forbindelse med, hvordan man sammensætter en god tekst med korrekt retskrivning.

Arbejdet på Netdoktor giver mig rig mulighed for at udvikle min faglighed samtidig med, at der også bygges nye elementer på. Netdoktor har nemlig tilføjet et journalistisk og digitalt perspektiv til min faglige profil.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Netdoktor?

1. Interessante og udfordrende arbejdsopgaver der udvikler min faglighed

2. Sparring med dygtige kollegaer og fokuseret feedback på arbejdsopgaver

3. Et behageligt arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til ideudvikling

  • Hvorfor er Netdoktor en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Netdoktor er en attraktiv virksomhed for mig, fordi jeg får et indblik i arbejdsgangen på en digital redaktion og et stort sundhedsmedie. Hos Netdoktor er der en høj faglighed, alsidige arbejdsopgaver og dygtige kollegaer, der altid er villige til at give feedback, hvilket giver mig de bedste forudsætninger for faglig udvikling og dygtiggørelse.

Læs mere om Netdoktor

Mød andre kandidater fra Netdoktor


Annoncer