Mød Netdoktor

På denne side kan du læse om virksomheden Netdoktor som arbejdsplads. Du kan også møde tre af virksomhedens medarbejdere, og få et indblik i deres stillinger og arbejdsopgaver.

Netdoktor

Netdoktor - Danmarks største sundhedsmedie

Hos Netdoktor tror vi på, at viden er vejen til alt godt. Da vi gik i luften med netdoktor.dk for 20 år siden, var det med en vision om at formidle lægevidenskab i et klart og forståeligt sprog for at nedbryde barrierer mellem læge og patient. Det har ikke ændret sig. Tværtimod.

I dag er der mere end nogensinde behov for klar og troværdig formidling af lægestof i takt med, at flere og flere medier tager patent på gode råd, når det gælder sundhed.

På netdoktor.dk har vi i dag mere end 2 mio. besøgende om måneden. Det forpligter. Derfor går vi ikke på kompromis, når det gælder troværdig formidling – hvad enten det gælder vores forskellige websites, oplysningskampagner eller digitale magasiner.

Netdoktor Media holder til i kontorfællesskabet SOHO på Flæsketorvet i København, hvor vi i dag beskæftiger ca. 15 medarbejdere fordelt på redaktion, salg, bogholderi og studentermedhjælpere. Dertil kommer mere end 150 læger og andre fagpersoner, der skriver for os.

Mød 3 medarbejdere fra Netdoktor


Annoncer