Aleksander Billesø Jacobsen, Traffic Manager, Netdoktor

Mød Aleksander, der er ansat i Netdoktor Media's salg- og marketingsafdeling. Her dækker hans opgaver alt kommercielt, hvor annoncering er den primære kerneforretning.

  • Aleksander Billesø Jacobsen
  • 23 år 
  • Ansat siden 2017
  • HA. (kom) - Studerende på CBS, 4. semester 

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat som studentermedhjælper i Netdoktor Media's salg- og marketingsafdeling. Helt overordnet består mine arbejdsopgaver i alt kommercielt, der foregår på Netdoktor Media, hvor annoncering er den primære kerneforretning.

 

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er både spændende og udfordrende at arbejde med kundekontakt og forskellen på, hvordan der kommunikeres til fx mediebureauer sammenlignet med pharma- og medicinalvirksomheder. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg studerer HA. Kommunikation på CBS. Uddannelsen har givet mig en masse indsigt i nutidens organisationer, og hvordan de fungerer, hvilket jeg kan tage med mig, når jeg møder ind på Netdoktor. 

Derudover skal kommunikationsdimensionen også nævnes. Både på studiet og på jobbet beskæftiger jeg mig meget på kommunikation, og mange arbejdsopgaver i mit arbejde havde således været langt mere vanskelige at udføre uden min viden fra CBS. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Netdoktor?

1. At det er fornøjeligt at komme ind på kontoret, herunder stemningen og omgivelserne.

2. At jeg får indflydelse på mine arbejdsopgaver samt ansvar.

3. Derudover skal et job altid være udfordrende.

De tre ting er således det sociale og autonomi kombineret med den udfordrende dimension.

  • Hvorfor er Netdoktor en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Halvdelen af organisationen består af studentermedhjælpere, og de fastansatte er ligeledes en del af det yngre segment, hvilket skaber et fantastisk miljø på kontoret.

Netdoktors kontor er placeret i Kødbyens SOHO, hvilket nok er de bedste omgivelser man kan ønske sig - fredagsbarer, fester, rooftop og mødelokaler med temaer.

Dertil skal nævnes, at Netdoktor er en mindre organisation, som giver mulighed for autonomi og mere ansvar end den gennemsnitlige 4. semester-studerende normalt ville få.

Læs mere om Netdoktor

Mød andre kandidater fra Netdoktor


Annoncer