Mark Haurum, Team Lead, E-Komplet

Mark er Team Lead hos E-Komplet for et team på fire, der står for udvikling af en smartphone app. Her står Mark bl.a. med kommunikation og personaleansvar.

E-Komplet
Team Lead
  • Mark Haurum
  • 24 år
  • Ansat siden 2018
  • BSc i Software Engineering fra AAU

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

E-Komplet er en softwarevirksomhed, der laver ERP-systemer til håndværkerbranchen. I den forbindelse skal manden i marken selvfølgelig også have en smart måde at få et overblik over opgaver, registrere tidsforbrug, dokumentere arbejdet og en masse andre ting, der gør hverdagen nemmere for den enkelte, men også for dem hjemme på kontoret.

Til det formål er der udviklet en smartphone app, som vi er et team på fire mennesker, der udvikler på. Jeg er Team Lead for teamet og står derfor for kommunikationen med resten af forretningen, personaleansvaret og er til dels også en del af den daglige udvikling.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er altid spændende at være med til at udstikke retningen for udviklingen og samtidig være ansvarlig for, at det produkt der kommer ud på den anden side, lever op til de krav, der er stillet.

Vigtigst af alt er selvfølgelig, at slutbrugeren også synes det er et godt produkt, de får i hånden, samt at de opdateringer der bliver udgivet, er med til løbende at forbedre deres oplevelse og gøre hverdagen lettere.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

På min uddannelse lærte jeg om softwareudvikling - mest teoretisk, men også hvordan man udvikler software i praksis. Den viden bruger jeg selvfølgelig til de softwareudviklingsopgaver, jeg arbejder med i det daglige.

Derudover giver min baggrund mig også nogle gode forudsætninger for at se både de tekniske muligheder og begrænsninger, der gør mig i stand til at udtænke kreative tekniske løsninger på de krav, der kommer fra de andre afdelinger samt slutbrugerne.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde?

1. En udfordrende arbejdsdag, der er med til at udvikle mig både fagligt og personligt

2. Mulighed for ansvar og indflydelse på den daglige udvikling

3. En god virksomhedskultur med nogle fantastiske kolleger.

  • Hvorfor er E-komplet en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?  

E-Komplet er stadigvæk en forholdsvis lille virksomhed, hvor de forskellige afdelinger arbejder tæt sammen om at udvikle et produkt, vi kan være stolte af, og hvor der er gode muligheder for at få indflydelse på den retning, virksomheden bevæger sig i. Det giver en spændende arbejdsdag, hvor man aldrig sidder stille eller keder sig.

Læs mere om E-Komplet

Mød andre kandidater fra E-Komplet


Annoncer