Daniel Lieutenant Frydensbjerg, Faglærer, TECHCOLLEGE

Daniel er faglærer hos TECHCOLLEGE, hvor hans primære arbejdsopgave er at undervise i netværk på datateknikeruddannelsen med infrastrukturspeciale.

Tech College
Faglærer
  • Daniel Lieutenant Frydensbjerg
  • Ansat siden 2017
  • Datatekniker med speciale i infrastruktur

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Min primære arbejdsopgave er at undervise i netværk på datateknikeruddannelsen med infrastrukturspeciale. Så kommer der selvfølgelig alle de sekundære ting ind ved siden af, men det primære er undervisningen - selvfølgelig selve undervisningen, men også forberedelsen af den, alle de pædagogiske og didaktiske overvejelser, der følger med, og hvordan man strikker den optimale undervisning sammen.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende er undervisningsdelen. Det er det, jeg brænder for, det er derfor, jeg er her. Det er mødet med eleverne inde i klassen, om det så er traditionel tavleundervisning eller det er gruppearbejde, hvor det er spørgsmål om at sørge for, at eleverne gør sig de rigtige overvejelser.

Det mest udfordrende er forberedelsesdelen og de overvejelser, der følger med. Hvad skal jeg gøre som underviser, for at der sker den maksimale læring hos eleven? Hvordan giver vi eleverne det bedste fundament, som de selv kan bygge ovenpå, for udviklingen går jo så sindssygt hurtigt i vores branche?

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger jo min uddannelse hele tiden direkte overført. Jeg er en af de heldige, der underviser på samme uddannelse, som jeg selv har taget, og det er ikke vildt længe siden, jeg selv færdiggjorde den, så tingene har ikke ændret sig så meget endnu. Så den er meget direkte anvendelig. Nu har jeg også en uddannelse inden for elektronik, som jeg har gavn af i mit nuværende job, for eksempel ved at overføre nogle af de fejlfindingsmetoder, der anvendes inden for elektronik, til arbejdet med netværk.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos TECHCOLLEGE?

1. At lave det jeg brænder for. Det tror jeg på, at man skal, hvis det ikke skal blive surt at gå på arbejde, og det jeg brænder for er at undervise.

2. Der er ikke nogen, der ringer til mig klokken 3 om natten og siger “nu virker det her ikke”. Det blev jeg hurtigt træt af ude på det private arbejdsmarked. Jeg ved i hvert fald i grove træk, hvad jeg skal i morgen og resten af ugen og kan forberede mig på det.

3. At være med til at præge unge mennesker i en retning, som jeg personligt synes er den rigtige - selvfølgelig fagligt, men også at være med til at modne dem.

  • Hvorfor er TECHCOLLEGE en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

TECHCOLLEGE er et attraktivt sted for mig, fordi det giver mig mulighed for netop at arbejde med de ting, der betyder noget for mig. Jeg får lov at arbejde med det fag, jeg elsker, og i den kapacitet, jeg brænder for: at undervise. Og så selvfølgelig fordi jeg føler, at det også udfordrer mig - igen, både fagligt og personligt.

Læs mere om TECHCOLLEGE

Mød andre kandidater fra TECHCOLLEGE


Annoncer