Isabel Amalia Jepsen, Data Scientist Consultant, IBM CIC

Isabel Amalia Jepsen er Data Scientist Consultant hos IBM CIC. Her er hendes primære arbejdsopgave blandt andet at finde værdi i data. Du kan læse mere om Isabels arbejde her.

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Forretningsområdet som Data Scientist Consultant er meget bredt. Man arbejder på korte projekter i alle slags virksomheder, og man kan arbejde med al slags data fx. sundhedsdata, vejrdata, mediedata, processdata, kundedata osv.

Min primære arbejdsopgave er at finde værdi i data og være med til at løse komplekse problemstillinger for kunden ved brug af data. En vigtig del af mine arbejdsopgaver er også at formidle indsigter og resultater fra dataanalysen til kunden.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er super spændende og udfordrende at få opstillet et komplekst problem og selv at skulle finde ud af, hvordan dette problem kan løses ved brug af data.

Det er også spændende at skulle sætte sig ind i forskellige kunders problemer og processer. Man kommer til at lære om nogle processer, som man aldrig havde troet man ville lære om.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse er meget relevant for min nuværende stilling. Jeg har på min uddannelse lært omkring værdien af data og brugen af Data Science. Især bruger jeg min matematiske og tekniske fremgangsmåde rigtig meget.

Jeg har i min uddannelse fokuseret på brug af data inden for sundhedsområdet, hvilket giver mig mulighed for hurtigere og lettere at sætte mig ind i problemstillinger omhandlende sundhed.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos IBM CIC?

Et stærkt fællesskab og et godt netværk

Det er meget givende at arbejde sammen om projekter med et projektteam, som har forskellige kompetencer.

Nyeste teknologier

Det er super fedt at være en del af en virksomhed, som arbejder med og udvikler de nyeste teknologier på markedet.

En alsidig hverdag

Som konsulent arbejder man sjældent på det samme projekt i et år, men man kommer ud og besøger forskellige kunder. Dermed bliver ens hverdag aldrig kedelig og ensformig.

  • Hvorfor er IBM CIC en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

IBM CIC har et fantastisk fællesskab. Det er et ungt miljø med forskellige profiler, som alle har en fælles lidenskab for innovation og teknologi. Man lærer en masse af hinanden, og alle har en innovativ og agil måde at arbejde på, som giver gode resultater.

Læs mere om IBM CIC

Mød andre kandidater fra IBM CIC


Annoncer