Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Maja C. Plith Andersen, Head of System Service Development, Kamstrup

Maja arbejder som Head of System Software Development, som har til opgave at sikre kvalitet, funktionalitet og implementering af kritiske system software produkter og enablers.

Maja
 • Maja Plith
 • 33 år
 • Ansat siden 2019
 • Cand.it i Informationsvidenskab

 • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som Head of System Software Development, som har til opgave at sikre kvalitet, funktionalitet og implementering af kritiske system software produkter og enablers.

Mine opgaver består bl.a. i at sikre, at mine teams er motiverede og rustede til at løse deres opgaver, samt stå til rådighed hvis der er ”sten på vejen”, som de ikke selv har mandat til at flytte. Ydermere er jeg ofte vores ansigt ud imod de andre afdelinger og divisioner, og sammen med resten af Management teamet arbejder vi dagligt på at gøre Kamstup endnu bedre på tværs.

 • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Nogle af de mest spændende opgaver jeg har, er arbejdet med mennesker - både i min egen afdeling, men også  fra andre steder i organisationen og i forskellige lag og faggrupper. Alle vil gøre Kamstrup bedre, men vi har forskellige måder at gøre det på. Det er derfor spændende at være kommunikator for de forskellige strategiske tiltag og motivere andre til at løbe i samme retning.

 • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse er en ”blød” teknisk uddannelse med fokus på interaktion og samarbejde imellem forretning og IT. Dette har givet mig gode redskaber til at forstå begge verdener, som jeg som leder i en IT afdeling skal bruge på daglig basis. Jeg skal f.eks. meget ofte kommunikere tunge tekniske projekter videre til andre lag i organisationen der ikke nødvendigvis ved hvad vi snakker om på et teknisk niveau, men som har behov for at vide hvad den forretningsmæssige værdi og status på et projekt er, og vice versa.

 • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Kamstrup?

 1. Kulturen: I Kamstrup hjælper vi hinanden. De mennesker der arbejder her er meget åbne og ordentlige overfor hinanden. Man føler sig hurtigt hjemme. Man kan sagtens være uenige, men der er ikke en ”rundsave på albuerne” kultur her.
 2. Mulighederne: Vores strategier bliver f.eks. lagt ned i organisationen således at alle har mulighed for at bidrage og komme med deres ideer til at lykkedes. Desuden er der masser af muligheder for at uddanne sig, hvis der er et felt man gerne vil have mere viden indenfor.
 3. Opgaverne: Hvis man gerne vil noget og viser man kan, så får man ofte lov til at løbe med en given opgave. Det er meget motiverende at man rent faktisk har mulighed for at ændre noget, hvis man mener det bør løftes.

 • Hvorfor er Kamstrup en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Det der gjorde at jeg faldt for Kamstrup var den type mennesker der arbejder her. Jeg blev taget rigtigt godt imod selvom jeg kom ind som en meget ung leder. Jeg har kunne udvikle mig utroligt hurtigt, bl.a. fordi alle ledere indgår i en ledergruppe som støtter og sparer med hinanden. Ydermere er alle muligheder i Kamstrup åbne, hvis man vil det og kæmper for det. Er man dygtig og tør vise det, skal man også nok blive set og derfra har man alle muligheder for at udvikle sig yderligere.

Læs mere om Kamstrup

Mød andre kandidater fra Kamstrup


Annoncer