Aron Stefánsson, Network Architect, Kamstrup

Aron Stefánsson arbejder som Network Architect i Kamstrups Teknologi EL-afdeling. Her består hans arbejdsopgaver blandt andet af analyse og optimering. Læs mere her.

  • Aron Stefánsson
  • 26 år
  • Ansat siden 2015
  • Kandidat i Netværk og Distribuerede Systemer 

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder i Kamstrups Teknologi EL-afdeling, hvor mit team har ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af det Radio Mesh-netværk, der gør det muligt at fjernaflæse Kamstrups elmålere.

Mine opgaver består hovedsageligt af analyse, optimering samt design af vores Radio Mesh-teknologi for at overholde de strenge krav til robusthed og for at imødekomme båndbreddebehovet af fremtidens Smart Grids.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg elsker at finde ud af, hvordan ting hænger sammen og fungerer for derefter at bruge den viden til forbedringer. Dette får jeg god mulighed for i vores komplekse Mesh-netværk, hvor man gennem analyse altid kan blive klogere og lave en bedre løsning.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

De teorier og metoder, jeg har tillært mig under uddannelsen, har spillet en vigtig rolle for mit arbejde og har gjort, at jeg kunne bidrage fra dag 1. På nuværende tidspunkt bygger jeg oven på denne grundviden med nye teorier og metoder, som er tilpasset det specifikke felt, jeg arbejder indenfor.

Projektmodellen, der bliver brugt på AAU, har også klædt mig på til at arbejde problemorienteret og fokusere på kundens ønsker og behov, hvilket får løsningerne til have en større indvirkning.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Kamstrup?

Varierende samt udfordrende problemstillinger der kræver nytænkning. At se resultatet af ens indsats på de kørende systemer, der bliver bedre og hurtigere.

  • Hvorfor er Kamstrup en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jeg har altid synes, at Mesh-netværk var en vildt spændende type netværk, og hos Kamstrup får jeg lov til at arbejde med nogle af verdens største og mest komplekse Mesh-netværk. Jeg har været ansat både som praktikant, studentermedarbejder og nu som fastansat. Uanset hvilken titel jeg har haft, er jeg altid blevet tildelt et stort ansvar, og jeg bliver udfordret hver dag.

Læs mere om Kamstrup

Mød andre kandidater fra Kamstrup


Annoncer