Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Kamstrup

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder hos Kamstrup, der er en af verdens førende leverandører af intelligente måleløsninger til energi- og vandforbrug? Læs med her.

Kamstrup

Kamstrup - Til de bedste løsninger behøves de bedste medarbejdere

Kamstrup er en af verdens førende leverandører af intelligente måleløsninger til energi- og vandforbrug. Vores innovative løsninger anvendes på verdensplan af forsyningsselskaber og ejendomsadministratorer og sørger for pålidelig og omkostningseffektiv måling.  Ved at forudse vores kunders udfordringer giver vi dem mulighed for at drive en bedre forretning og inspirere til mere intelligente og ansvarlige løsninger til de samfund, som de forsyner. Vores løsninger omfatter forbrugsmålere, fjernaflæsningssystemer, hosting og service, analyse og smart grid-applikationer.

Til de bedste løsninger behøves de bedste medarbejdere og en god portion frihed. Hos Kamstrup nøjes vi aldrig med det næstbedste, og vi drives af vores tre værdier: Inspire, Lead & Deliver. Alle medarbejdere i Kamstrup har således beføjelse til at handle; til at udfordre det gængse og skabe bedre og mere effektive måder at levere værdi på til vores kunder. Vores hovedkontor er placeret i Stilling, nær Aarhus og vi har kontorer i mere end 20 lande og eksporterer til 60 lande.

Se dine karrieremuligheder hos Kamstrup på vores hjemmeside.

Mød 4 medarbejdere fra Kamstrup
Annoncer