Anders Koed Kjær, Embedded Test Engineer, Kamstrup

Mød Anders som arbejder som Embedded Test Engineer, hvor han arbejder med udvikling af kommunikationsmoduler til målere og basestationer.

  • Anders Koed Kjær
  • 25 år
  • Ansat siden februar 2017
  • Elektroingeniør 

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Inden for mit forretningsområde i Kamstrup arbejder vi med udvikling af kommunikationsmoduller til Kamstrups intelligente målere samt udvikling af basestationer til Kamstrups fjernaflæsnings netværk. Kommunikation mellem måler og basestation kan ske efter en af flere kommunikationsteknologier heriblandt M-Bus, NB-IoT, Sigfox og vores egen AMI protokol.

Udviklingen af eksisterende og nye kommunikationsteknologier, samt et voksende behov for hyppigere aflæsninger af hvert enkelt måler, kræver konstant udvikling af ny og bedre infrastruktur. Mine primære opgaver består i at udvikle automatiske test til at sikre kvaliteten af produkter allerede under udviklingsfasen. På denne måde sikrer vi, at produktet er af højeste kvalitet, når det kommer ud til vores kunder.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

For at kunne udvikle test til et produkt, der endnu ikke er færdigudviklet kræver det en dybdegående forståelse af, hvordan det endelige produkt skal være. Det kræver derfor, at man sætter sig godt ind i produktets krav, samt at man tænker ud af boksen, når der skal udtænkes metoder til dels at teste et produkts funktionalitet, men også til at udtænke hvordan ekstrem test og stress test kan udføres. Det er især sidste del, som kan være meget udfordrende, men samtidig
også spændende. Mit job indebærer også at udføre felttest af produkter, hvilket kan indebære spændende udlandsrejser.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

På ingeniørhøjskolen foregår de fleste projekter i grupper af flere folk med forskellige kompetencer og baggrunde, som sammen skal udtænke løsninger. Dette minder meget om den måde, jeg arbejder på nu, og jeg kan tage en del erfaring fra ingeniørhøjskolen med på arbejde.

Jeg bruger desuden dagligt de programmeringskundskaber, jeg fik på studiet. Jeg har desuden haft et udlandsophold i Hong Kong, som har forbedret mine engelskkundskaber, hvilket er en stor fordel i en så international virksomhed, som Kamstrup er.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Kamstrup?

Det er vigtigt for mig, at jeg kan være stolt af det arbejde, jeg udfører, og at de produkter, jeg er med til at udvikle, har en kvalitet, som jeg kan stå inde for. Det er desuden vigtigt, at mit arbejde er udfordrende, så jeg fortsat udvikler mig og lærer nye ting. Sidst, men ikke mindst, synes jeg, at det det er vigtigt med et godt arbejdsmiljø med venlige og kompetente kollegaer, som gerne kommer med inputs, hvis man er gået i stå i en opgave.

  • Hvorfor er Kamstrup en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Hos Kamstrup føler jeg, at jeg har mulighed for at udvikle mig både fagligt og personligt med frihed til at tilpasse mit job, så jeg fortsat udfordrer mig selv. Desuden betyder det meget for mig, at Kamstrup er en bæredygtig virksomhed, hvor vi kan hjælpe den enkelte forbruger og det enkelte forsyningsværk med at nedbringe vand- og energispild igennem intelligent overvågning af forbrug og forsyningsnet.

Læs mere om Kamstrup

Mød andre kandidater fra Kamstrup


Annoncer