Alessandro Franco Parodi, Civilingeniør, COWI

Alessandro er Civilingeniør hos COWI. Her arbejder han i afdelingen for internationale broer, og derudover er han del af en specialgruppe, hvor de arbejder med dynamik.

COWI
Civilingeniør

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder i afdelingen for internationale broer, og derudover er jeg også en del af en specialgruppe, hvor vi arbejder med dynamik. Her laver vi bl.a. målinger af vibrationer og støjniveauer i bygninger omkring byggepladser eller operationel infrastruktur. Lige nu arbejder jeg dog på et betondesign, så det er ikke kun dynamik.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg kan virkelig godt lide ideen om, at mit arbejde giver mulighed for, at folk, der bor eller arbejder tæt på infrastruktur som f.eks. metroen, ikke bliver forstyrret eller irriteret. Det kan næsten beskrives som at gøre byggeriet bæredygtigt på et menneskeligt plan.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg får lov til at bruge den teori, jeg har lært, hver dag i mit arbejde. Det er spændende at få lov til at have hænderne i noget, som du har brug meget tid på at læse og lære om på universitetet.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos COWI?

1. Udfordrende opgaver.

2. Et behageligt arbejdsmiljø – selv når vi har rigtig travlt, oplever jeg aldrig at være stresset, fordi vi har så gode forhold.

3. Jeg lærer noget nyt hver dag. Det når aldrig at blive statisk, da man har fornemmelsen af, at man vokser hele tiden.

  • Hvorfor er COWI en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Ud fra et civilingeniørperspektiv, så er COWI jo kendt som en førende virksomhed inden for broer på internationalt plan, så det motiverer mig at være en del af en virksomhed, der har så mange gode projekter. På den anden side er der også mange sociale aktiviteter, hvor du møder flere forskellige mennesker, og det gør det også sjovere at komme på arbejde hver dag.

Læs mere om COWI

Mød andre kandidater fra COWI


Annoncer