Martin Nørgaard, Application Specialist, Kamstrup

Er du nysgerrig på, hvad man laver som Application Specialist? Vi har taget en snak med Martin Nørgaard, der arbejder hos Kamstrup. Få et indblik i hans arbejdsopgaver her.

  • Martin Nørgaard
  • 26 år
  • Ansat siden 2018
  • Cand.it

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

I mit arbejde som Application Specialist beskæftiger jeg mig med at forstå forskellige forretningsapplikationer med henblik på at finde ud af, om de skal udvikles eller afvikles set i forhold til vores overordnede systemlandskab. Dette kræver tæt kontakt med forretningen og på nuværende tidspunkt hjælper jeg kollegaer fra mange forskellige dele af Kamstrup med at optimere applikationerne, samt brugen heraf. Mine primære arbejdsopgaver er derfor at finde og eksekvere forskellige løsningsmuligheder for herefter at sætte løsningen i drift.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende i mit arbejde er at få lov til at dykke ned i forskellige applikationer og finde ud af, hvordan de hænger sammen med den forretningsproces, de skal understøtte. Det mest udfordrende er så at få de to ting til at passe sammen – ønsker og muligheder er ikke altid forligelige, men det er meget givende, når begge dele af regnestykket går op.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse er netop målrettet spændet mellem IT og Forretning. Derfor bruger jeg dagligt de værktøjer, jeg har lært -  fra organisationsanalyse og projektledelse til systemudvikling og IT-strategi.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Kamstrup?

Udfordrende hverdag

Jeg får tit udfordringer, der kan være svære at gennemskue. Det hjælper til, at jeg hele tiden udvikler mig og bliver bedre. Jeg ser det som ekstremt vigtigt, og det får mig til at føle, at jeg vokser sammen med Kamstrup.

Tillid og en støttende organisation

Kamstrup har en ekstrem tillidsfuld og støttende organisation. Der er altid tillid til, at jeg kan løse de opgaver jeg bliver givet, og hvis jeg løber panden mod muren, er der altid en, der kan og vil hjælpe.

At skabe fremskridt for andre

Det giver noget for mig at gøre ting bedre og mere effektivt, hvilket er en af grundstene i IT, men samtidig også er, hvad vi sigter efter at gøre for vores kunder. Ved at give dem mere gennemsigtighed i forbrug af el, vand og varme, får de muligheden for at optimere.

  • Hvorfor er Kamstrup en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Hos Kamstrup er der mulighed for at præge verden mod det bedre, og gennem tæt samarbejde med mange forskellige funktioner, at få skabt et stærkere udgangspunkt for at opnå dette. Gode kolleger, udfordringer og et klare mål sætter gode rammer for at yde og vokse.

Læs mere om Kamstrup

Mød andre kandidater fra Kamstrup


Annoncer