22 okt 2019

Julie Riber Schifter, Customer Experience Manager, Good Monday

Good Monday
Customer Experience Manager
  • Julie Riber Schifter
  • 32 år
  • Ansat siden 2018
  • Cand.ling.merc., Copenhagen Business School

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg beskæftiger mig med Customer Experience. Min primære opgave er at sikre, at kunderne har en god oplevelse med Good Monday og derigennem skabe kundeloyalitet. Det gør jeg ved bla. at definere og optimere processer og arbejdsgange. F.eks. konceptualiserer og kortlægger jeg kunderejsen for at identificere forskellige touchpoints.

Alt det måler vi effekten af for at understøtte vores forretningsmål og opnå de KPI'er, vi har sat. Helt lavpraktisk kan arbejdet også bestå i at lave notifikationer på Good Monday-platformen, interviewe kunder og sikre, at customer feedback bliver delt internt og kommer ud til de rigtige afdelinger.

Derudover har jeg i arbejdet med at sikre kundeloyalitet lavet en kundeklub, der giver adgang til forskellige perks og events. Disse bliver brugt til at inspirere kunderne og til at positionere Good Monday.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er både spændende og udfordrende at være med til at definere og optimere processer og arbejdsgange. Da føler jeg virkelig, at jeg er med til at sætte et præg på virksomheden.

Det er også super spændende at få lov og dykke ned i kundens behov og omsætte den viden til holdbare løsninger i Good Monday. Jeg er enormt drevet af at forstå, hvor mennesker kommer fra. Kunderejsen og customer journey mapping er sjovt, fordi jeg er med til sikre, at kunden får det fulde udbytte af platformen og den bedste oplevelse på Good Monday. Det er super fedt at gøre folk glade! Det gør jeg bl.a. ved at konceptualisere små glædes-momenter ind i kundens rejse.

Hos Good Monday er vi alle passionerede om vores fælles mål om at skabe bedre mandage for de københavnske kontorer. Vi har et fælles mål, men tager forskellige værktøjer i brug og løber alle stærkt for at nå i mål. Sammen. Her er det vigtigt, at man holder momentum og samtidig giver sig tid til at lytte til hinanden, så vi hele tiden drager nytte af den viden, vi hver i sær sidder inde med. Det kan være udfordrende i en travl hverdag, men jeg synes, at vi lykkes det meste af tiden.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Der er en del kommunikation forbundet med jobbet som Customer Experience Manager. Både intern og ekstern kommunikation. Jeg er både i dialog med kunder og forskellige afdelinger internt i virksomheden, og her er det vigtigt at kunne sætte sig ind i, hvad menneskers indgangsvinkel er til en arbejdsopgave. Derudover berører min opgaver ofte også marketing med opgaver som customer journey mapping, segmentering af kunder og targetering af budskaber.

I mit studie har jeg tilegnet mig en generel forretningsforståelse, som jeg bruger i min holistiske tilgang til arbejdet. Jeg forstår altså både lidt af salg, lidt af marketing og lidt af kundeservice. Og fordi jeg sidder i et knudepunkt både internt i Good Monday og ift. kunderne, så kommer jeg hurtigt til at indgå i tværorganisatoriske samarbejdsgrupper.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Good Monday?

1. Jeg er drevet af kulturen på min arbejdsplads og de mennesker, jeg hver dag går på arbejde med.

2. At se fremdrift - at jeg i samarbejde med kolleger er med til at skabe noget større. Noget der giver værdi for andre mennesker. Det er en kæmpe drivkraft, når folk med et forskelligt afsæt og forskellige kompetencer finder en synergi og sammen skaber holdbare løsninger.

3. Accepten af at fejle og vigtigst af alt muligheden for at lære af sine fejl.

  • Hvorfor er Good Monday en attraktiv virksomhed for dig at arbejde hos?

Der er noget helt særligt ved at være en del af en start-up. Der er højt til loftet, korte beslutningsgange og en "alt-er-muligt" tilgang til nye ideer og tiltag. Virksomhedens success er helt afhængig af, at vi trækker i samme retning - alle sammen og hele tiden. Sådan bør det være alle steder, men i Good Monday er følelsen bare særligt intens. Og ægte.

Med Good Monday har vi bragt en radikalt anderledes platform på markedet, der vender måden, vi tænker kontordrift helt på hovedet. Som AirBnB har transformeret og udfordret blandt andet hotelbranchen, så ved jeg, at Good Monday har potentialet til at transformere måden virksomheder driver kontor på. Jeg har en fornemmelse af, at vi lykkes med den vision, men det kræver vi hele tiden er på tåspidserne. Og det er alle. Derfor er det fantastisk at arbejde hos Good Monday.

Læs mere om Good Monday

Mød andre kandidater fra Good Monday

Senest opdateret: 22 okt 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 01-03-2019

Marie-Louise Persson, Head of Review, Texta

Som Head of Review holder jeg kontakten med vores in-house korrekturlæsere, uddelegerer arbejdsopgaver og læser både intern og ekstern korrektur. Jeg har essentielt set det overordnede ansvar for kvaliteten af vores in-house korrekturlæsning. Kvalitetssikring af tekster. 

Læs mere
Sidst opdateret 26-04-2019

Ditte Lykkestrup, SoMe Manager, BabySam

Jeg er Social- og Content Manager, og jeg sidder i marketingafdelingen. Jeg holder vores sociale medier opdateret med nyheder, konkurrencer, tips og tricks og indgår samarbejder med vores leverandører. Derudover sidder jeg med det store overblik over alt vores content/indhold på vores inspirationsside og udvikling af nye artikler, video og blogsamarbejder. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-06-2020

Marie Bojesen, Senior SEM Specialist, IIH Nordic

Jeg beskæftiger mig med digital markedsføring på tværs af flere kanaler. Det er både annoncering på Google og Bing, men også på de sociale medier såsom Facebook, Instagram og LinkedIn. Til daglig sidder jeg med ansvaret for en række større danske virksomheders digitale annoncering. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Vibeke Johansson, Digital Art Director, Mediegruppen

Jeg arbejder kort opsummeret med webdesign. Hoveddelen af mit arbejde foregår i Photoshop. Forretningsområdet er bredt, og vi har mange kunder i mange afskygninger, der hver især har forskellige behov inden for grafiske udtryk og logodesign. Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal fremhæve. Det er svært at sige, da jeg sidder med mange opgavetyper, der byder på deres egne udfordringer.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Anne Lottrup Sørensen, Journalistpraktikant, Mediegruppen

Som journalistpraktikant skal jeg stifte bekendtskab med alle magasinproduktionens facetter. Research, udvikling af indhold, konceptarbejde og opfølgning på de sociale platforme. Nogle gange indebærer arbejdet at springe ind i et igangværende projekt og omskrive en artikel til en anden platform. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Rikke Sølyst Jensen, Konsulent, VisitVejle

Jeg er ansvarlig for VisitVejles tilstedeværelse på sociale medier, og så arrangerer jeg danske og internationale presse- og influencer-besøg. Derudover arbejder jeg med vores erhvervsnetværk af 170+ turismeaktører, som jeg blandt andet sender nyhedsbreve til og arrangerer 4 årlige netværksmøder for. 

Læs mere
Sidst opdateret 22-03-2019

Emil Borch Larsen, Fotograf/Klipper, Signifly

Jeg sidder i vores filmteam med tre andre kollegaer. Vi har alle en stor berøringsflade i forhold til vores projekter, og derfor er det også lidt svært at sige præcis, hvad jeg sidder med. Som udgangspunkt sidder jeg dog mest med forskellige former for fotografopgaver, når vi skal skyde billeder og lave film. 

Læs mere
Sidst opdateret 09-05-2019

Elizabeth Gregersen, Specialkonsulent, VIFIN

Jeg er projektleder og fundraiser af Vifins EU-projekter. Jeg hjælper andre afdelinger i Vejle Kommune med at fundraise i EU-regi. (Jeg var primus motor for vores ansøgning i Rockefeller foundation’s 100 Resilient Cities, som vi har været medlem af siden December 2013.) Jeg er også Vejle Kommunes repræsentant i EU-netværket; Association of Local Democracy Agencies.

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

May Kjærsgaard, Digital redaktør, Benjamin Media

Jeg er digital redaktør på BO BEDRE, og jeg er ansvarlig for alt digitalt - lige fra sitet bobedre.dk, over sociale medier og til emails og SEO - og BO BEDRE's brand digitalt. Og meget, meget mere. Jeg opererer på 3 planer; et strategisk, et praktisk og udførende samt et udviklende.

Læs mere
Sidst opdateret 20-05-2019

Maria Topp Hansen, Digital Campaign Manager, Benjamin Media

Jeg er Digital Campaign Manager. Min vigtigste opgave er, at vores målgrupper skal se vores kampagner. Dette gør jeg gennem sociale medier og nyhedsbreve. Her benytter jeg mig særligt af stories og posts på både Facebook og Instagram. De kampagner, jeg arbejder med er digitale og er af den type, vi kalder “native advertising”.

Læs mere
Sidst opdateret 28-06-2019

Stig Gamborg, Kommunikationsmedarbejder, Egå Ungdoms-højskole

Jeg sidder primært med markedsføring og kommunikation, men har også en del administrative opgaver bl.a. i forbindelse med koordinering af vores internationale elever. Derudover er jeg vagtlærer og underviser en gang imellem, når jeg ikke kan lade være. Det mest spændende er, om jeg får fyldt det næste hold op med glade elever. 

Læs mere
Sidst opdateret 06-09-2019

Oliver Rosendal, Filmfotograf, VINIA Media

Jeg er stifter af virksomheden, og har derfor det overordnede ansvar for, at virksomheden kører rundt. I takt med at teamet er blevet større, så har vi fået nogle folk ombord, som er langt dygtigere end mig på visse områder. Jeg bruger derfor det meste af min kontor-arbejdstid på kundekontakt, kreativ konceptudvikling og salg. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-10-2019

Caroline Kistrup Vallys, Campaign Manager, Lederne

Jeg sidder i Team Digital i afdelingen Marketing og Kommunikation og arbejder med vores digitale kampagner på tværs af forretningsområder og digitale platforme. Jeg udvikler, planlægger og eksekverer nye indholdskoncepter og kampagner samt optimerer og justerer igangværende kampagner og indhold. Hermed sikrer jeg vores kommercielle tilstedeværelse.

Læs mere
Sidst opdateret 22-10-2019

Stine Smed, Customer Experience Coordinator, Good Monday

Jeg arbejder i Customer Care, hvor alle kundehenvendelser bliver håndteret. Sammen med mine kollegaer varetager jeg alt fra faste abonnementsordninger til ad hoc-ordrer, som kan være alt fra at booke en maler til at finde den perfekte drag queen til en firmafest. 

Læs mere
Sidst opdateret 17-02-2022

Jesper Kofod Andreasen, Employer Branding Partner, BHS

Jeg er ansat som Employer Branding Partner, hvilket er en forholdsvis ny rolle. Det er kort fortalt en masse forskellige HR-opgaver krydret med marketing. Jeg står for både for vores interne og eksterne branding – dvs. jeg er med til at sikre, at BHS er en attraktiv virksomhed at være ansat i – og blive ansat i. Jeg er ansvarlig for rekruttering af nye medarbejdere og generel branding af BHS.

Læs mere
Sidst opdateret 06-11-2019

Carina Schau Vedelsdal, Digital and Process Consultant, Arriva

Jeg startede med at være graduate tilknyttet HR-afdelingen. Med en IT-baggrund kan dette godt synes besynderligt, men mine primære arbejdsopgaver omhandlede implementering af et nyt, globalt HR-system. Jeg var tæt knyttet til lønafdelingen også, så jeg fik et bredt kendskab til både HR- og løn-processer samt personalestamdata. 

Læs mere
Sidst opdateret 11-08-2022

Lasse Jørgensen, Ansøgningskonsulent, Go' Kvote 2

Jeg er tekstforfatter. Mit job er at hjælpe mine kunder med at finde et præcist og læseværdigt skriftligt udtryk for det, de gerne vil formidle. Oftest i forbindelse med udformning af ansøgninger og CV. Jeg sørger for, at kundens eventuelle udfordringer med skriftlig formidling ikke får lov til at skygge for de andre kompetencer, som vedkommende indeholder.

Læs mere
Sidst opdateret 27-02-2020

Anja Karin Møller Fronseca, Pressechef, DMI

Jeg er ansat som pressechef i afdelingen for Kommunikation, Samarbejde & Direktionssekretariat. Én af de vigtigste arbejdsopgaver er at servicere pressen på bedst mulige måde. Pressearbejdet handler om at betjene journalister eller ”sælge” forskellige DMI-nyheder til medierne.

Læs mere
Sidst opdateret 02-03-2020

Charlotte Thomsen, kommunikationsansvarlig, Q-Construction

Jeg har ansvaret for al ekstern og intern kommunikation, hvor jeg håndterer alt fra den strategiske linje til den operationelle udførelse. Opgaverne spreder sig fra forandringskommunikation, HR og employer branding til digital marketing, PR og social media management. 

Læs mere
Sidst opdateret 02-12-2020

Josefine Margrethe Smidt Hansen, Grafisk Designer, e-Boks

Multimediedesigner Jeg er ansat som grafiker og bistår hele organisationen med grafisk arbejde både internt og eksternt. Mit arbejde består især i at sørge for, at vi har et ensartet visuelt og grafisk udtryk på alt lige fra præsentationer til nye services i e-Boks appen. Mine primære arbejdsværktøjer er Illustrator og flere af Adobes programmer og PowerPoint.

Læs mere