Ivana Hybenová, Data Analyst, Good Monday

Ivana arbejder som Data Analyst i Good Monday, hvor hun blandt andet sørger for automatiseret behandling og transformation af rådata.

Good Monday
Data Analyst
  • Ivana Hybenová
  • Ansat siden 2019
  • Master in Statistical Economics, University of Economics in Bratislava

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som Data Analyst i Good Monday med al den data, vi har til rådighed. Jeg sørger først og fremmest for automatiseret behandling og transformation af rådata.

Derefter udvikler jeg rapporter og dashboards til bestyrelser og interne teams. Det handler om at definere, hvilke tal der er vigtige for os, for herefter at automatisere behandlingen og analysen af talene for at lette den operationelle byrde.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er væsentligt, at så mange processer som muligt er automatiserede. Derfor handler det ikke alene om at kunne kode, men også om at tænke i smarte løsninger. For eksempel lærte jeg om Apache Airflow, som er en platform til programmatisk opbygning, planlægning og overvågning af arbejdsgange (workflows). Det var ret udfordrende, men nu er det super givende at se produktet af det, fx at vi modtager en automatisk-genereret email med nøgletalsrapporter hver måned.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har været vant til store datasæt fra dengang, jeg studerede erhvervsøkonomi, it og statistik. Jeg bruger også mit kendskab til relationelle databaser og beskrivende statistik. Derudover anvender jeg selvfølgelig en bred vifte af de programmeringsfærdigheder, som jeg lærte på min uddannelse i min hverdag.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Good Monday?

For det første konsulterer min chef sig med mig omkring tilgangen til opgaver, så jeg altid er enig og kan følge logikken bag løsningen.

For det andet har jeg plads til professionel udvikling. For at tage udgangspunkt i Airflow-eksemplet igen: Min chef vidste, at det er det rigtige redskab til automatisering og mente samtidig, at det ville være et godt redskab for mig at have med i værktøjskassen. Derfor var han okay med, at jeg brugte tid på at sætte mig ind i det og lære mere om det.

For det tredje er det generelle humør på arbejdspladsen vigtigt. Jeg synes, vi er en rigtig sej gruppe mennesker, der støtter hinanden og gør vores kontor til et hjem for alle.

  • Hvorfor er Good Monday en attraktiv virksomhed for dig at arbejde hos?

Good Monday har først og fremmest et produkt, som jeg tror på. Derudover er det en stor fordel for mig, at Good Monday er en start-up, da jeg er i starten af min karriere, for det har givet mig en bred vifte af ansvarsområder. Samtidig har jeg chancen for at tale med alle mine kolleger om deres daglige opgaver, og det hjælper mig med at forstå virksomhedens data bedre, som endeligt gør mig bedre til at svare på diverse forretningsspørgsmål.

Læs mere om Good Monday

Mød andre kandidater fra Good Monday


Annoncer