Mød Good Monday

Mød Good Monday og læs om dine karrieremuligheder i virksomheden. Mød også 4 medarbejdere fra Good Monday, og få et indblik i deres arbejdsopgaver.

Good Monday

Good Monday - The Office Management Platform

Gør mandag til ugens bedste dag

Vi startede Good Monday i 2018 for at give virksomheder fuld kontrol over deres kontor, og dermed frigive tid til driften af deres virksomhed og personalepleje. Vi har derfor skabt en platform, hvor alle kontorservices er samlet ét sted med fuldt overblik over kalenderaftaler, kontorudgifter, kommunikation med leverandører, nem fakturering og løbende inspiration til micro moments for medarbejderne. Hos Good Monday arbejder vi kort sagt for at gøre alle hverdage "easy like Monday morning".

Bliv mandags-elsker

Gør op med din mandags-angst og bliv del af en tech virksomhed i høj vækst. Hos os er alle medarbejdere fuldt dedikerede til vores mandags-vision. Derfor har vi selvfølgelig skabt netop den type arbejdsplads, vi selv glæder os til at møde ind på, når weekenden er slut. I praksis arbejder vi på tværs af afdelinger for at sikre en 360° udvikling af vores virksomhed, produkt og medarbejdere. Hos Good Monday elsker vi passionerede kolleger, der altid er friske på at udvikle sig og have det sjovt imens.

Så hvis du har en “grab Monday by the balls”-tilgang til dit arbejdsliv og er klar på at elske mandage, er vi virksomheden for dig.

Mød 4 medarbejdere fra Good Monday


Annoncer