Ann-Sofie E. Madsen, Analyst, EY

Ann-Sofie sidder i afdelingen Transaction Advisory Services, der beskæftiger sig med køb og salg af virksomheder, hvor hun til dagligt arbejder med finansiel due diligence.

EY
Analyst

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder i afdelingen Transaction Advisory Services, der beskæftiger sig med køb og salg af virksomheder (M&A). Jeg arbejder til dagligt med finansiel due diligence, der kort fortalt undersøger virksomheders finansielle grundlag før et køb/salg.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes, at det mest spændende ved mit job er, at jeg får lov til at arbejde med mange forskellige brancher, virksomheder og mennesker. Det gør, at jeg konstant udvikler mig og lærer nye ting. Derudover får jeg gennem mit job ofte indsigt i store strategiske beslutninger, som vores kunder tager i forbindelse med M&A.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse har givet mig det teoretiske fundament for mange af de ting, som jeg bruger i mit daglige arbejde, samt en generel forståelse for virksomheder og erhvervsøkonomi. Udover dette bruger jeg ikke nødvendigvis min uddannelse så meget, da due diligence til en vis grad handler om learning by doing.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos EY?

1. Spændende arbejdsopgaver med konstant læring

2. Muligheder for at udvikle sig og få ansvar

3. Gode kollegaer og et relativt fladt hierarki.

  • Hvorfor er EY en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Der er mange forskellige faktorer, der gør, at jeg synes, at EY er en attraktiv virksomhed. Først og fremmest synes jeg, at det er rigtig attraktivt at være i en global virksomhed. Dette giver mange muligheder for at arbejde sammen med mennesker fra mange forskellig lande og for selv at rejse eller prøve andre områder, hvis man får lyst til det undervejs i sin karriere.

Desuden mener jeg, at EY – eller i hvert fald TAS, som jeg arbejder i – har formået at have høje ambitioner og professionalisme samtidig med, at vi har en uformel tone og har det rigtigt godt sammen kollegaer imellem.

Læs mere om EY

Mød andre kandidater fra EY


Annoncer