Vis studentum.dk som: Mobile

Maria Boserup, Management Consultant, EY

EY
Management Consultant

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder i Advisory inden for Financial Services (FS), som er en sektorspecifik afdeling, der fokuserer på finansielle virksomheder, primært banker og forsikringsselskaber. Mine arbejdsopgaver kan variere meget og inkluderer områder som projektledelse, kortlægning og optimering af processer, databearbejdelse, udvikling af modeller, facilitering af workshops og meget mere. Jeg sider ofte hos en kunde mandag til torsdag og arbejder så fra EY’s kontor om fredagen.

Ud over projektarbejde har jeg også en intern rolle som Global Account Coordinator på en af vores store kunder, som giver et rigtig godt internt netværk samt stor viden om netop denne kunde, dens udfordringer og potentielle muligheder, samt hvordan vi på bedste vis går til markedet med vores løsninger.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg vil mene, at det, der gør mit job mest spændende, er muligheden for at arbejde med mange forskellige områder og projekter. Derudover får jeg dyb indsigt i og stor forståelse for den aktuelle problemstilling og virksomhed i hvert projekt, som bidrager til en meget stejl læringskurv og en bred professionel værktøjskasse.   

Noget af det mest udfordrende er, at vi ofte på kort tid skal sætte os ind i nye problemstillinger samt forstå kundens situation og kortlægge potentielle udfordringer og muligheder for at hjælpe kunden med at løse et problem eller optimere et område. Selvom det kan være udfordrende og kræve meget ansvar, er det dog også noget af det, der gør det enormt spændende at arbejde som konsulent.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse har været med til at udvikle min tilgang til at løse komplekse problemstillinger, og den har givet mig en god, solid forretningsforståelse, som jeg vil mene er afgørende i mit job som konsulent. Derudover har jeg på min overbygning arbejdet meget case-baseret, og det kan overføres direkte til mit nuværende arbejde. Endelig har den lært mig at fordybe mig i bestemte områder for en periode – hvilket netop er det, jeg gør, når jeg arbejder på projekter.

Studiet, med mange forskellige fag og eksaminer, har ligeledes lært mig at arbejde struktureret og at have flere bolde i luften på samme tid, hvor prioritering og overblik er ekstremt vigtigt.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos EY?

Kulturen

Mine kollegaer hos EY, hvor nogle af dem også er blevet mine tætte venner, er noget er det vigtigste for mig i mit arbejde, og noget som motiverer mig hver dag. Folk er meget professionelle og dygtige, men dette tilsidesætter bestemt ikke det vigtige sociale aspekt, som netop har et højt fokus i EY og var afgørende for mit valg af arbejdsgiver.

Personlig udvikling

I EY er der et rigtig stort fokus på personlig udvikling og læring, hvor du selv har stor indflydelse på og mulighed for at præge din egen karrierevej. Du bliver samtidig stillet overfor mange udfordringer, og du får meget ansvar, hvilket er med til at udvikle både dine professionelle og personlige kompetencer. Alt dette bidrager i høj grad også til, at jeg trives, værdsætter og ser en fremtid hos EY.

Skiftende hverdag/opgaver

En af de primære grunde til, at jeg valgte at være konsulent og arbejde hos EY, er den skiftende hverdag, hvor jeg arbejder med mange forskellige områder, virksomheder og kunder. Jeg sætter stor pris på hele tiden at lære nye ting, hvilket også gør, at jeg hæver mit færdighedsniveau. Selvom jeg møder mange nye udfordringer, er der stadig plads til at specialisere mig inden for bestemte områder, og ofte kan jeg medbringe meget erfaring fra tidligere projekter, som gør mig endnu bedre på det næste.

  • Hvorfor er EY en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Først og fremmest vil jeg mene, at EY er en attraktiv virksomhed for mig og et sted, jeg værdsætter at arbejde, da de tre ovennævnte punkter er opfyldt.
Jeg føler, at der er plads til det hele – netop et stort fokus på karriere og personlig udvikling samtidig med, at det sociale aspekt spiller en stor rolle. Der er mulighed for at få meget ansvar, hvis du vil og viser initiativ, samtidig med at der udvises stor tiltro.

Der er gode muligheder for læring og sparing med dygtige kollegager – også globalt – og teamkulturen er midtpunkt. Sidst, men ikke mindst så betyder det meget for mig, at det er en meget fleksibel arbejdsplads med stor frihed, og hvor jeg har mulighed for at præge min egen karrierevej.

Læs mere om EY

Mød andre kandidater fra EY

Senest opdateret: 16 aug 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 12-08-2019

Frederikke Gartmann, Analyst i Deal Advisory, KPMG

Jeg arbejder hos KPMG i den afdeling som hedder Deal Advisory. I min afdeling hjælper vi investorer, virksomheder, familier og individer med at købe og sælge virksomheder. Vi finder ud af, hvad virksomheden er værd, hvem der kunne være potentielle købere og rådgiver i det hele taget på alle områder omkring et salg, hvor vores kunder har spørgsmål eller er i tvivl.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Andreas Weidinger, Erhvervspolitisk konsulent, Dansk Byggeri

Som erhvervspolitisk konsulent arbejder jeg med at forklare virksomhedernes problemer til politikere og embedsfolk i ministerier, så problemerne bliver løst. Det gør jeg ved at besøge virksomheder og lave forslag til ændringer i lovgivningen, som vi fortæller om gennem at skrive debatindlæg til aviserne, holde møder med politikerne eller deltage i arbejdsgrupper i ministerier.

Læs mere
Sidst opdateret 14-10-2019

Emilie Studsgaard Josephsen, Callcenterkoordinator, Lederne

Jeg sidder i vores Callcenter og beskæftiger mig med ansættelsesret. Ledernes Hovedorganisation har over 127.000 medlemmer, som jeg både rådgiver telefonisk og skriftligt i relation til de juridiske forhold, der opstår før, under og efter et ansættelsesforhold. Det drejer sig om indgåelse af ansættelseskontrakt, sygdom, ferie, barsel, klausuler m.m.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Thomas Braagaard Pedersen, Senior Management Consultant, Rambøll

I work in Strategy & Operations within Ramboll Management Consulting, in which we serve private and public clients both nationally and internationally. As part of the global Ramboll Group, we often build upon unique industry expertise to advise executive managers within our selected industries, such as Energy, Buildings, Transport, Environment & Health and Water.

Læs mere
Sidst opdateret 03-09-2019

Laura Jürgensen, Konsulent, Capgemini

I september 2018 startede jeg i Capgemini’s Young Professional etårige graduate-forløb, hvor jeg fik lov til at prøve kræfter med forskellige discipliner inden for Business Analysis, Agile Practices og Projektledelse. Jeg var igennem et skræddersyet forløb tilpasset til at udvikle mine faglige kompetencer, såvel som mine consulting skills.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Ask Heje, Associate, BCG

I work as an associate for BCG in Copenhagen solving complex business issues for some of the most interesting companies within all industries. As an associate, I mainly work with doing analysis and presenting insights to the client and the team, while also ensuring that the insights lead to concrete actions and change. 

Læs mere
Sidst opdateret 03-09-2019

Signe Hvid Paulsen, Konsulent, Capgemini

Jeg arbejder som konsulent indenfor IT projektledelse herunder både traditionel projektledelse samt agile metoder. Størstedelen af min tid sidder jeg ude hos kunder, hvor jeg både har arbejdet som IT projektleder for enkeltstående projekter samt som Scrum Master for forskellige teams. 

Læs mere
Sidst opdateret 24-09-2019

Nicklas Bune, Kunderådgiver, PFA Pension

Jeg sidder i PFA’s rådgivningscenter og bliver snart færdig som elev efter et toårigt forløb. Mine primære arbejdsopgaver består i at hjælpe og rådgive vores kunder telefonisk samt skriftligt. Alt fra de lavpraktiske opgaver, som ikke tager mere end et minuts tid, til de tungere rådgivningssamtaler om alt fra PFA’s produkter, til hvordan kundens pensionsordning er investeret.

Læs mere
Sidst opdateret 24-09-2019

Frederik Khalil, Kunderådgiver, PFA Pension

Jeg sidder i rådgivningscenteret i her i PFA, hvor jeg beskæftiger mig med alt fra de simpleste opgaver til opgaver, der udfordrer mig. Så arbejdsdagen er blandet godt sammen med forskellige opgaver, og det gør det derfor altid spændende at møde op på arbejde. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Mathias B. Hofman, Trainee, EY

Jeg er trainee i Assurance hos EY, hvor vores primære ydelser er revision og rådgivning af danske virksomheder. Mere specifikt rådgiver jeg både nogle af Danmarks største internationale virksomheder og virksomheder, der driver forretning inden for landets grænser – hvilket er en kundeportefølje, jeg er meget glad for at have.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Henriette Henriksen, Associate, BCG

I work as an Associate in BCG. BCG works with solving the challenges that our clients are facing within areas such as strategy, structure, management, and operations. Specifically, my tasks include conducting research to understand a certain part of the business or market by talking to internal or external experts. 

Læs mere
Sidst opdateret 03-09-2019

Sergiu Brumar, Konsulent, Capgemini

Jeg beskæftiger mig med to forretningsområder. Det ene er test og kvalitetssikring, hvor jeg agerer som Test Manager og Tester, og det andet er den agile proces, hvor jeg agerer som Scrum master. Det er uden tvivl at arbejde med mennesker. 

Læs mere
Sidst opdateret 26-03-2019

Johanne Rao Jensen, Management Consulting Analyst, Accenture

I work in Health & Public Service (H&PS), which is Accenture’s department for all our public clients in Denmark. We work together with clients at national, regional and local level on various tasks. Some of our projects are very strategic and high-level, while others are more in-depth with focus on the entire implementation process.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Christian Wormslev, Business & Integration Architecture Analyst, Accenture

At Accenture Technology, I work in the functional spectrum within technology delivery. I do Business Analysis work on client projects where I collaborate with the client to design the best and most suitable solution to accommodate their needs, and afterwards deliver the solution together with the developers.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Signe Kraghede Yding Andersen, Partner Technology Strategist, Microsoft

Jeg arbejder med forretningsudvikling fra et teknisk perspektiv i forhold til vores partnere, fordi Microsoft arbejder sammen med en række partnere – blandt andet større konsulenthuse og mindre IT-virksomheder. Det skyldes, at vi hos Microsoft ikke kan nå ud til hele verden, og derfor er vi nødt til at alliere os med partnere, der kan hjælpe med at sælge og formidle Microsofts produkter og løsning ...

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Isabella Adamsson Akharraz, Strategy Analyst, Accenture

I work at Accenture Strategy, focusing primarily on Technology Strategy. At Accenture Strategy, we are passionate about shaping our clients’ future. Combining deep business insight with the understanding of how technology will impact industry and business models, we help our clients find future value and growth in a digital world.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Matthias K. Hedegaard-Knudsen, Projektleder, KMD

Mit forretningsområde er projektledelse på større IT-projekter, hvor jeg beskæftiger mig med del/sporaktiviteter i et projekt. Det vil sige, at jeg typisk har ansvaret for en mindre del af et projekt.  Arbejdsopgaverne går ud på at oversætte kundens behov til nogle specifikationer eller en form for arbejdspakke, som kan blive udviklet, testet og iværksat.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Mikkel Amstrup, Associate, BCG

As an associate within the Technology Advantage practice area of BCG, I work with some of the greatest challenges of IT. This includes fields such as organizational design within Agile at Scale, Scrum and classic Waterfall, as well as Enterprise Architecture, choice and scoping of new systems, and total transformations of the IT and Digital functions.

Læs mere
Sidst opdateret 24-09-2019

Louise Carlsen, Kunderådgiver, PFA Pension

Jeg afsluttede HHX i 2017 og gik direkte videre som finanselev i PFA Pension. Jeg sidder i dag som kunderådgiver i Rådgivningscentret og afslutter den toårige finanselevuddannelse næste år. Jeg arbejder til dagligt i PFA’s Rådgivningscenter, hvor vi besvarer indgående opkald og mails. 

Læs mere
Sidst opdateret 22-06-2020

Simone Gents Nielsen, Kunderådgiver, ATP

Jeg er ansat som kunderådgiver i afdelingen Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag hos ATP. Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag har mange forskellige ordninger og betjener en lang række kunder, som indebærer både offentlige og private arbejdsgivere samt erhvervsskoler, og elever der er i gang med en erhvervsuddannelse.

Læs mere