Mark B. Allerslev, Senior Consultant, EY

Mark B. Allerslev er ansat som Senior Consultant hos EY, hvor han arbejder med skatterådgivning på transfer pricing-området.

EY
Senior Consultant

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder med skatterådgivning på transfer pricing-området. Kort fortalt handler det om prisfastsættelsen af kontrollerede transaktioner (eksempelvis køb og salg af varer) mellem koncernforbundne selskaber, hovedaktionærer eller faste driftssteder.

En stor del af verdens lande har lokale transfer pricing-krav, som virksomhederne skal efterkomme, når de har aktiviteter i det pågældende land. I den forbindelse hjælper vi vores kunder, i samarbejde med vores globale EY-netværk af skattespecialister, med at navigere i de lokale krav, så vi sikrer en korrekt prisfastsættelse samt dokumentation af de kontrollerede transaktioner. Derudover assisterer vi i forbindelse med en lokal skattemyndigheds transfer pricing-revision.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Som rådgiver for en kunde under transfer pricing-revision er vi ofte med til at forme dialogen og indgå i den faglige diskussion med en skattemyndighed. Derudover arbejder vi ofte i internationale teams, hvor du kan lære meget af, hvordan andre tilgår en udfordring.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har læst Applied Economics and Finance på CBS, hvorfor en stilling i en skatteafdeling måske ikke var det mest oplagte valg efterfølgende. Jeg har dog stor gavn af min uddannelse i hverdagen, da vi i transfer pricing fx også fastsætter renter på koncerninterne lån, værdiansætter immaterielle aktiver eller hele virksomheder.

Samtidig indeholder transfer pricing også juridiske problemstillinger, hvorfor en del af teamet har en juridisk uddannelsesbaggrund. Det er derfor essentielt, at vi arbejder i teams, hvor hver kan bidrage med sit.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos EY?

1. Du får ansvar samt kundekontakt tidligt, og der er høje forventninger til din faglige kunnen.

2. Der er et godt social fælleskab på tværs af afdelinger og anciennitetsniveau, da hierarkiet er meget fladt.

3. Du arbejder ofte i internationale teams på tværs af tidszoner, sprog og arbejdskulturer.

  • Hvorfor er EY en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

EY har stort fokus på udvikling af sine medarbejdere, og du kommer på forskellige faglige kurser (ofte i udlandet), hvor du mødes med kollegaer fra andre lande.

Derudover giver konsulentrollen skiftende arbejdsopgaver, hvor du kommer tæt på en masse spændende virksomheder.

Læs mere om EY

Mød andre kandidater fra EY


Annoncer