Josefine Schultz, D&I and Talent Development Specialist, EY

Josefine Schultz er en del af EY’s Talent team, hvor hun sidder i en nordisk rolle med to centrale fokusområder: ’Diversity & Inclusiveness’ (D&I) og ’Talent Development’.

EY
Talent Development Specialist

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er en del af EY’s Talent team, hvor jeg sidder i en nordisk rolle med to centrale fokusområder: ’Diversity & Inclusiveness’ (D&I) og ’Talent Development’.

Overordnet supporterer jeg EY’s nordiske leder inden for disse to områder med projektledelse, data og materiale. Da det er en nordisk rolle, strækker mit ansvarsområde sig ud over Danmarks grænser, og de projekter og initiativer, jeg er en del af, inkluderer både Sverige, Norge, Finland og Island.

Mit arbejde handler især om at tiltrække, fastholde og inspirere vores medarbejdere i Norden. Til daglig har jeg stort fokus på at holde snor i relevante aktiviteter og projekter i Norden, rapportere og analysere data (særligt inden for D&I), udarbejde kommunikationsplaner, diverse præsentationer og andet materiale. Der er store udviklingspotentialer i rollen, og mine arbejdsopgaver har derfor en meget forskelligartet karakter.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

De mest spændende og udfordrende opgaver i mit job relaterer sig til D&I. Man kan sige, at diversity handler om, at alle bliver inviteret til ballet, og inclusion handler om, hvorvidt du bliver budt op til dans. Hos EY tror vi på, at diversitet skaber de bedste resultater både for vores kunder og for vores egen organisation. Det er et udfordrende område, fordi der ikke findes nogen simpel løsning eller one-size-fits-all. Det er samtidig et komplekst område, fordi diversitet omfatter alt fra køn, kulturel baggrund, generationer, uddannelsesmæssig baggrund m.fl.

Jeg er stolt over at være en del af et team, der har fokus på D&I-agendaen, og som gerne vil være med til at gøre en forskel.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har en kandidatgrad i psykologi og økonomi fra CBS, som jeg er meget stolt af, og som har skabt et godt grundlag for min karriere. Hvad jeg særligt tager med mig fra Cand.merc.(psyk.) er forståelsen for forandringsprocesser. Forandringsledelse var et af de fag og områder, som var en stor del af min specialeafhandling, og som nu i høj grad er et element i stort set alt, hvad jeg laver.  

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos EY?

Hvis jeg skal nævne tre ting, som er de vigtigste ved at arbejde for en virksomhed som EY, vil jeg sige, at det er:

1. Gode kollegaer og godt sammenhold – også på tværs af landegrænser

2. At coaching og feedback er i fokus. Jeg har udviklingssamtaler med min counselor minimum hver tredje måned

3. Stor mulighed for kontinuerlig læring

  • Hvorfor er EY en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

EY er en attraktiv virksomhed for mig, særligt fordi det er global virksomhed, hvor jeg til daglig har kontakt med kollegaer i udlandet. Det er desuden en virksomhed med mange forskellige forretningsområder og muligheder for udvikling.

Jeg har været en del af EY siden 2014, hvor jeg startede som studentermedarbejder. Jeg har siden da bevæget mig rundt i organisationen og fået en masse muligheder for at udforske nogle af de mange kompetenceområder og afdelinger, som EY har at byde på.

Læs mere om EY

Mød andre kandidater fra EY


Annoncer