Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Lauris P. Sørensen, Supporter, E-Komplet

I sin rolle som Supporter hos E-Komplet er Lauris' rolle, at hjælpe kunderne med at forstå og udnytte E-Komplets produkt til fulde.

E-Komplet
Supporter
  • Lauris P. Sørensen
  • 30 år
  • Ansat siden 2018
  • Uddannet Revisor HD(R)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Mit primære forretningsområde hos E-komplet omfatter regnskab og time-/sagsstyring. I min rolle som supporter hjælper jeg hver dag vores kunder med at forstå og udnytte vores produkt til fulde. Noget af det vigtigste i min dialog med kunderne, er, at de føler sig hjulpet og værdsat, så jeg er sikker på, at de har de mest hensigtsmæssige arbejdsgange i deres hverdag. 

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

I en virksomhed som E-Komplet er der korte kommandoveje, og man finder sig ofte i gang med noget, man aldrig har prøvet før. Det er enormt spændende at udfordre sig selv og komme udenfor comfort zonen.

Derudover er kundekommunikation altid en spændende størrelse, da der sidder virkelige personer, som får en oplevelse ud af det stykke arbejde, du leverer i den anden ende af telefonen.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse og tilhørende erhvervserfaring har givet mig stor indsigt i regnskab og tal, og det finder jeg anvendeligt hver eneste dag i mit arbejde. Det giver mig mulighed for at selvsikkert præsentere fakta overfor vores kunder, når der opstår tvivl om arbejdsgange og regler. Ligeledes er navigering rundt i forskellige IT-systemer en stor del af den uddannelse jeg har, og det er ligeledes en kompetence, jeg drager nytte af i mit daglige virke.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde?

1. Kolleger og arbejdsmiljø

2. Personligt og fagligt udfordrende arbejdsopgaver

3. Anerkendelse og tilfredshed fra glade kunder

  • Hvorfor er E-komplet en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?  

E-komplet var for mig et match, der næsten var for godt til at være sandt. Kombinationen af regnskab, software og kundekontakt var præcis, hvad jeg søgte, da jeg blev ansat hos E-komplet - og det må siges, at der er blevet leveret på alle tre parametre.

Udover det faglige område, som jeg jo kunne læse mig til udefra, så har det vist sig, at der er en fantastisk virksomhedskultur. Velvære bliver prioriteret højt, hvilket gør det nemt at møde motiveret og engageret på sit arbejde hver eneste dag.

Læs mere om E-Komplet

Mød andre kandidater fra E-Komplet


Annoncer