Line Korsgaard, Frontend-udvikler, E-Komplet

Line er Frontend-udvikler hos E-Komplet, hvor hun primært beskæftiger sig med udvikling af nye funktioner og forbedringer af software – lige fra design til implementering.

E-Komplet
Frontend-udvikler
  • Line Korsgaard
  • 24 år
  • Ansat siden 2017
  • Web-integrator og Multimediedesigner

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg beskæftiger mig primært med udvikling af nye funktioner og forbedringer af vores software – og det er lige fra design til implementering. Derudover bruger jeg tid på at teste nye versioner, inden de bliver sendt ud til vores brugere.

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende for mig er arbejdet hen imod den bedste løsning, både designmæssigt og rent kodemæssigt. Oftest er der utallige måder at løse en opgave på, og det er dén analyse, jeg holder af – for det er selvfølgelig sjovest at ramme plet første gang, når vores brugere har et ønske om en ny funktion.

Så der er en masse tilfælde, hvor det er nødvendigt at kunne sætte sig i brugerens sted og forestille sig brugsmønsteret.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Meget af den viden, jeg bruger i min dagligdag, har jeg fået af praktisk erfaring. På skolebænken har jeg fået nogle værktøjer, der har hjulpet mig, og på web-integrator-uddannelsen omhandlede det meget kodestruktur og databasedesign, mens jeg på multimediedesigner-uddannelsen har opnået viden om kommunikation, grafisk design, udviklingsmetoder og -processer. Begge uddannelser vægter praksislæring højt, og projekterne og praktikken er der, hvor man virkelig lærer noget.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde?

Det er vigtigt for mig at blive udfordret. Jeg vil altid gerne lære nyt, og i mit arbejde kan vi altid prøve nye teknologier. Derudover er det vigtigt for mig at få lov til at udvikle noget, som vores brugere bliver glade for. Og sidst, men ikke mindst, er det vigtigt for mig, at arbejdsmiljøet er afslappet, og at der er plads til alle – for selvfølgelig arbejder man bedst i et miljø, man trives i.

  • Hvorfor er E-Komplet en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?  

Selvfølgelig at ovenstående tre ting bliver opfyldt til fulde hos E-Komplet.

Læs mere om E-Komplet

Mød andre kandidater fra E-Komplet


Annoncer